İnsanlar birbirlerini öldürmek için hırs, öfke yaratmışlar kendilerini. İşte 15 Temmuz darbe girişiminde de birçok insan sokağa çıktı ve askeriyeye gelen o kötü, insansızca gelen emirden dolayı ortalık karıştı ve halkımız ayaklandı. Ama askerlerde bizim halkımızdı. Onlar sadece gelen emirleri yerine getiriyorlardı.

O kendini bilmez hainler dediler ki;

" Zaten bizler birçok askeriye, sivil toplum, emniyet birimlerinin aralarına sızmışızdır. Artık herşey elimizde, devletin başını sadece öldürmek kalıyor, o da zaten kolay iş, bu kadar devlet birimleri elimizde olduktan sonra... DEDİNİZ!

Ama ne oldu yaptığınız haince oyunlar başınıza yıkıldı. Türk devletini ele geçirmek o kadar da kolay mı sandınız? Bizim halkımız öyle bir insandır ki kendi ülkeleri için canını vermeye razılardır. Sizler ise öyle zannetmediniz. Vatandaş korkar kaçar gider zaten diye düşündünüz. KORKTUK MU? Hayır! tabi ki de.

Bu hainlerin tek istedikleri hükümetin başını ele geçirmek ve kendilerinin yönetmesiydi. Başka bir şey düşünmedikleri için Türk halkını hafife aldılar. Onlar zaten hükümeti ele geçirdikten sonra artık Türk vatandaşı bizim elimizde, bizim dediklerimizi yapmayanları da öldüreceklerdi.

Türk'ün vatanına olan aşkı

Türk'ün toprağına olan sevgisi

Türk'ün düşman karşısında cesareti

Türk'ün yiğit bir savaşçı olduğu

VE

Türk'ün hiç bir zaman kaçmayacağını, ülkesini satmayacağını bilmemeleriydi.

15 Temmuz darbe girişiminde Sayın Mehmet İshak Telli;

Yani 15 Temmuz'un Siber Askerleri kitabının yazarı da o gece olay anındaydı. Bildiğim kadarıyla Ayyıldız Tim hacker grubunun yazarı olduğu için onların zoruna gitmiştir. Bundan dolayı ona karşı bir saldırı da bulunmuşta olabilirler.

FETÖ yandaşları siber alemde de saldırılar yapıyordu. Buna karşılık Ayyıldız Tim de 15 Temmuz darbe gecesi saatlerce uyumadılar ve sosyal medya da FETÖ hainlerine karşı bir siber savaş başlattılar, mücadele verdiler. Belki bir çoğunuz Ayyıldız Tim'in kim olduğunu, neler yaptıklarını bilmiyor olabilirsiniz. Siber alemde Türk'ün hacker grubu olarak Türkiye'yi siber suçlara karşı koruyan bir vatansever hack grubudur.

Kendilerine "Görünmeyen Kahramanlar" diyorlar. Bir nevi askeri sistem olarak çalışıyorlar. Ayyıldız Tm'i ve 15 Temmuz darbe gecesi neler yaptıklarını bilmek istiyorsanız işte fırsat. Ayyıldız Tim'in sözcüsü, yazarı Mehmet İshak Telli'nin kaleme aldığı "15 Temmuz'un Siber Askerleri" isimli kitap bütün merakınızı gidermenizi birazcıkta olsa sağlayabilir. Onlarla ilgili 2002 yılından mütevellit verdikleri siber ortamda bütün mücadelerini öğrenebilirsiniz.

Sayın Telli, bu kitabı yazmak için 12 senesini vermiş. Belki inanmayabilirsiniz ama çok büyük emek var ortada. Bir yandan kitabı yazmak, bir yandan da işlerine odaklanmak zor oluyor. Gecenizi gündüze katmak gibisinden.

Ayyıldız Tim FETÖ hainlerinin sosyal medya hesaplarını ele geçirerek onlar hakkında birçok veriye sahip olmuşlardır. Bazıları gizli tutulduğu için yayınlamamıştır. Darbe girişiminin olacağını Ayyıldız Tim biliyor olabilir, çünkü hainlerin hesaplarından çekilen verilerde, konuşulan mesajlarda böyle bir şeyler yapılacaklarını söylemiş olabilirler.

15 Temmuz'un Siber Askerleri kitabını okumanızı sizlere öneriyorum. Kitaba verilen büyük bir çaba var ve sizler de kitaba verilen çabayı karşılıyacak şekilde okuyun, her şeyi öğrenin. Bu vatanın diğer yabancı ülkelerden siber ortamda nasıl mücadele verdiklerini anlayın.

Çok canlar gitti bu vatan için, vatan sağolsun.

Hainler ulaşamadılar ulaşmak istedikleri yere

Analar ağıtlar yaktı vatan evlatları için

Ama başaramadınız, BAŞARAMACAKSINIZ!!