Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Kalkınma Ajansları ile İşbirliği Daire Başkan Vekili Mustafa Rumeli, Kıdemli Proje Direktörü Fatih Altınyuva, Kıdemli Proje Direktörü Ali Kamil Özmen, Proje Direktörleri Samet Akyüz ve Mahmut Muhiddin Keskin’den oluşan heyet 06.09.2012 tarihinde Ahiler Kalkınma Ajansı’nı ziyaret ederek temaslarda bulundu.

                   Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı heyeti ile Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Davut Yeşil, birim başkanları ve yatırım destek ofisi uzmanlarını biraya getiren ziyarette 1 yıl önce kurulan Kalkınma Ajansları İşbirliği Dairesi ile Ahiler Kalkınma Ajansı’nın ortaklaşa gerçekleştirebileceği faaliyetler tartışıldı ve bölge potansiyelleri hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

                   YDTA heyeti ayrıca Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyeleri Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver ile Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İ. Hakkı Aydoğan’ı ziyaret etti ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.