Meteorolojiden yapılan açıklamaya göre İlimizde bu geceden itibaren etkileyecek olan yağışın, 10/11/2015 Salı günü akşam saatlerine kadar aralıklarla devam edeceği tahmin edilmektedir. Yağmur ve yükseklerde karla karışık yağmur şeklinde olacak yağışlarla birlikte kuzey ve batı yönlerinden rüzgarın da kuvvetli (39-61 km/saat) ve zaman zaman fırtına şeklinde (62-74 km/saat) esmesi beklenmektedir. 

Kuvvetli rüzgar nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre Nevşehir’de hava sıcaklıkları 1 dereceye kadar düşecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava tahmin raporlarına göre ilimizde hava sıcaklıklarında büyük düşüş yaşanacak. Nevşehir’de hafta içerisinde en yüksek sıcaklık 14 derece olması tahmin edilirken en düşük hava sıcaklığı ise 1 dereceye kadar düşecek.

10 Kasım Salı; Nevşehir’den çok bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük sıcaklık 1 derece, en yüksek sıcaklık ise 8 derece olması tahmin ediliyor.

11 Kasım Çarşamba; Parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı 1 derece, en yüksek hava sıcaklığı 10 derece olması tahmin ediliyor.

12 Kasım Perşembe; Az bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı 3 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 1 derece olması tahmin ediliyor.

13 Kasım Cuma; Nevşehir’de az bulutlu bir hava bekleniyor. En düşük hava sıcaklığı 2 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 14 derece olması tahmin ediliyor.