Nevşehir’in en köklü ve saygın Ailelerinden Erdoğanlar ailesiyle Toprak ailesinin mutlu gününde Merve ve Ömer Erdoğan çiftleri Kapadokya Lykia Lodge otelde düzenlenen muhteşem Düğün merasimi ile dünya evine girdiler.

Nevşehirli İş Adamı Ömer Erdoğan ‘ın torunu ve Mustafa Erdoğan ın oğlu Ömer Erdoğan ın düğünlerinde çok sayıda davetli katıldılar..

Ömer Erdoğan'ın Nikah şahitliğini Nevşehirli İş Adamı Ahmet Erdoğan, Merve Toprağın 
Nikah şahitliğini ise Aşır Toprak yaptılar.

AK Parti Nevşehir Milletvekillerinin Telgrafları ile genç çiftleri kutlarlarken, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz,GESİAD Nevşehir Şubesinden bir heyet ve çok sayıda saygın iş adamı da yer aldılar.

Nikah töreninde, gelenek üzerine Gelin Merve Hanım damat beyin ayağına bastı. Nikah memuru evlilik cüzdanını Erdoğan Ailesi'nin yeni ferdi Merve Erdoğan'a verdi.

Fikret Çapacı nın renkli sunumlarında Dünya evine giren Ömer Erdoğan ın büyük mutluluğu görülmeye değerdi.Yine Damat Ömer Erdoğan ın bu en mutlu gününde çok sayıda arkadaşları yalnız bırakmadı.

 

Düğünün yapıldığı saatlerde Türkiye süper ligte haftanın en önemli karşılaşması ve Büyük Derbi mücadelesinde Fenerbahçe-Beşiktaş maçından sonuçlar davetlilere Damat Ömer Erdoğan ın özel isteğiyle canlı canlı aktarıldı.Fenerbahçe’nin 3-0 galip geldiği maç sonrası alınan skor gerek Fenerbahçeli Damat Ömer Erdoğan gerekse salonda ki Davetli Fenerbahçelilerden büyük alkış aldı.

Gelin masasına özel olarak Tablet konularak buradan internet üzerinden Fenerbhaçe-Beşiktaş maçını Merve-Ömer Erdoğan çifti canlı canlı takip etti.

FİB Ajans Organizasyonun imza attığı muhteşem düğüne katılım gösteren çok sayıdaki Davetliler unutamayacakları bir gecede gönüllerinde eğelendiler.

Davetlilerin Fildişleriyle süslenmiş özel koridorda kırmızı halıdan geçerek sarı çiçeklerle bezenmiş Beyaz halı üzerinden yürüyerek geldiği düğün töreni için süslenen Gelin Yolunda fanuslu tüllerle bezenmiş ışıklı ferforjede  tamamen canlı çiçek kullanıldı.

FİB Ajans Organizasyon olarak Merve Ömer ERDOĞAN çiftlerine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz...

                      NEVŞEHİRDE DÜĞÜN BİZİM İŞİMİZ...!

    Nevşehir de Düğün Sünnet Kına gibi tüm özel Organizasyonlarda FİB ajans Organizasyon Farkını Hissetmek İçin:

Kamera-Fotoğraf-Orkestra-Ses-ışık sistemleri-Sunucu-sanatçı-Semazen-Gelin yolu-Gelin Masası-Masa Sandalye Giydirme-Konfeti,Volkan,Palyaço,Şerbetçi,Karagöz Hacıvat ve Özel Hizmetleriyle sizlerleyiz.

Telefon:0 384 212 94 44

Fax:0 384 212 94 44

Gsm:0 532 627 28 74

www.fibajans.com