Birsen ve Ata Akgüller’in biricik oğlu Eren Akgüller, Nevşehir Turizm Otelcilik ve Uygulama Otelinde düzenlenen görkemli bir sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımını attı. Çocuk konuklar içinde tüm ayrıntıların düşünüldüğü sünnet merasimi tüm çocuklar içinde görsel bir şölene dönüştü, çocuklar adeta kendilerini Harikalar Dünyası’nda sandı.

Birsen-Ata Akgüller çifti, misafirlerle bire bir ilgilenmeye yoğun çaba gösterip, iyi bir misafirperverlik örneği gösterdiler. Sünnet merasimine kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Nevşehir Turizm Otelcilik ve  Uygulama Oteli Restaurant salonunda gerçekleştirilen sünnet düğünü merasiminde, kusursuz sayılabilecek bir organizasyona imza atıldı. FİB Ajans ve FİB Organizasyon Sünnet düğününde konuk davetlilerden tam not aldı.

Kendileri için oluşturulan renkli ışıklar altında ki eğlence pistini dolduran Çocuklar birbirinden hareketli müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Fikret Çapacı’nın başarılı sunumlarında Yeni Çeri Askerleri, Balonlar ve palyaçolar Eren Akgüller in sünnet düğününe büyük renk kattı.

  Turizm Otelcilik ve Uygulama Oteli Mutfağında hazırlanan çok lezzetli yemekler, davetlilerden geçer not aldı.

Düğüne katılan ve her konuda yardımcı olan Turizm Otelcilik ve Uygulama Otelinin başarılı Müdürü Yusuf Beyi özellikle kutluyoruz.

Düğün başlarken volkanlar içerisinde Yeni çeri askerlerinin taşıdığı Tahtında içeri görkemli bir şekilde giren Eren Akgüller’e Anne Birsen Akgüller’in in Kuran-ı Kerim ve baba Ata Akgüller’in de Türk Bayrağı hediye etmesi ile misafirlerden bol bol alkış aldılar. Birsen ve Ata Akgüller çiftinin yüzlerinden gece boyunca mutluluk okundu.

İbrahim Pişkin Hoca efendinin Yemek   duası ile Yaş Pasta kesimi Takı merasimi ve son bölümde çocuk ve gençlerin eğlencesi ile Muhteşem merasim sonrası konuklar Birsen ve Ata çiftine teşekkür ederek sünnet merasiminden oldukça memnun ayrıldılar.

FİB Ajans Organizasyon olarak Akgüller ailesine ve minik Eren i kutluyoruz.

Nevşehir’de Sünnet ve Düğün İşlerinde size bir telefon kadar yakınız…

Özel günlerine bizleri ortak eden Tüm Değerli konuklarımız hep memnuniyetleriyle bizlere referans oldular. Sizde en unutulmaz ve en özel günlerinizde Düğün,Nişan sünnet törenlerinde bizimle çalışmak isterseniz.İşte İletişim Bilgilerimiz…

0 532 627 28 74-0 505 879 93 50

0 384 212 9 444

www.fibajans.com