Uzun bir süredir albüm çıkarmayan Türk Sanat müziğinin güçlü ve ünlü ismi Ersan Yılmaz suskunluğunu Olimpiyat Müzik etiketiyle bomba gibi çıkacak yeni albümüyle bozuyor. 

Yeni çalışmasını Olimpiyat Müzik'ten yakın bir zamanda piyasaya çıkaracak olan şarkıcı Ersan Yılmaz "Albümümü bekleyen müzikseverlere çok teşekkür ediyorum. İnce eleyip sık dokuduğumuz bir çalışma oluyor. Bu kadar beklediklerine değecek" dedi.

 

FİB Ajans ve Organizasyon tarafından Menajerliği yürütülen Türk Sanat Müziğinin en Güçlü seslerinden biri olan Sanatçı Ersan Yılmaz FİB Haber Merkezine yeni çıkacak albümü için şu açıklamalarada bulundu.

Albümün şuan masteringi yapılıyor.Bu hafta sonunda Olimpiyat Müzik etiketiyle baskıya geçilecek.Bir çok ünlü bestekarın eserlerinin bulunduğu Albümde 10 şarkı var ve ilk olarak 5 şarkıya video klip çekilecek.Acılar içinde -istanbul sokakları-sen ve ben-Aşk aşk aşk ve Asker annnerine özel bir çekim olacak eledim eledim bunlardan bazıları….

Çekimler şubat ayının başında ilk kliple başlayacak olup çekimler için değişik mekanlar kullanılacak. Çekimlerde bir çok ünlü isim yer alacak.Bunlardan bazıları Bahadır Tok,Nuri Alço,Mehmet Bulduk ve Vural Şahin...

2013 e bomba gibi giriyoruz,şuan bir çok müzisyen ve sanatçı tarafından yılın en ses getirecek albümlerinden biri olacağı yorumları yapılıyor.

Ersan Yılmaz ın muhteşem ses ve yorumu ile Kapadokya da FİB Ajans tarafından çekilen bir klibi sizlerle paylaşıyoruz.


 

Konser, Festival, Düğün, Nişan gibi tüm organizasyonlarınız için bize ulaşabilirsiniz.

FİB Ajans Organizasyon
0 384 212 9 444
0 532 627 28 74 - 0 505 879 93 50
www.fibajans.com 
  [email protected]