Yapımcılığını ve Yönetmenliğini Hasan YILDIZ'ın Yaptığı Kripteks Heyecanı TRT OKUL Ve TRT AVAZ Ekranlarında İzleyenleriyle Buluşmaya Devam Ediyor.

Tüm Türkiye'deki üniversitelerde titiz ve keyifli bir çekim sürecinin ardından iddialı yarışma programı TRT ekranlarında izleyicilerinden büyük ilgi görüyor.

Programın yapımcı ve yönetmen koltuğunda yaptığı her işle "Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Zirvesi" dahil, birçok ödüle layık görülen genç nesil ünlü yönetmenlerden Hasan YILDIZ oturuyor.

KRİPTEKS yarışma programının son bölümünde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinden öğrencilerin yarışmacı olarak yer aldığı ve TRT OKUL ekranlarında yayınlanan bu bölümünde sorulan bir sorunun cevabı izleyicileri gülmekten kırdı geçirdi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinin ​Yarışmacı öğrencisi kendisine yöneltilen bir soruyu Göreme'de ki bir Deve turu yapan kişiye sordu....

" İçinde binbir frensk bulunan kilise neresi?" sorusuna aldığı cevap ise gerçekten çok ilginçti...

"Gel seni deveyle götüreyim!" dedi ama... Sonra olanlar oldu Haksız da sayılmaz gibi! Gelin bu keyifli yarışmanın bu bölümünü birlikte izleyelim.
Kripteks / 17:50