Anka Film’in yapım desteği verdiği “The Mountains and The Stones”un çekimlerinin Kapadokya’da yapılması kesinleşti. Yönetmenliğini Joseph Ruben’in üstlendiği “The Mountains and The Stones”ta başrolleri Hera Hilmar, Michael Huisman, Josh Hartnett ve Haluk Bilginer paylaşacak. 

Yapımcılar ise Alinur Velidedeoğlu, Güneş Çelikcan, Stephen Brown ve Merve Zorlu olarak açıklandı. 

Yaklaşık 650 kişilik film ekibinin, bölgenin ekonomisine ve tanınırlığına da katkı sağlaması bekleniyor.

Ürgüp Belediye Başkanı Yıldız ve KAPTİD Başkanı Dinler'e Ziyaret.

Anka Film yapım şirketi ortaklarından Menderes Demir çekimine başlayacakları çok özel proje olan “The Mountains and the stones” adlı yapım için çalışmalarına başladı.

Ürgüplü iş adamı KAPTİD Başkanı Yakup Dinler ile birlikte Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız’ı ziyaret ederek film hakkında bilgiler veren Demir, 650 kişiden oluşan yapımcı, yönetmen, oyuncu ekibin tamamının Ürgüp’te konaklayarak bölge genelinde başarılı bir yapıma imza atacaklarını söyledi.
Ürgüp’te Dinler Otel, Perissia ve Mustafa Otelde kalacak film ekibi yapımcılığını Alinur Velidedeoğlu, Güneş Çelikcan, Stephen Brown ve Merve Zorlu’nun üstleneceği, Yönetmenliğini Joseph Ruben’in yapacağı, Oyuncuları arasında Hera Hilmar, Michael Huisman, Josh Hartnett ve Haluk Bilginer’in yer aldığı “The Mountains and the stones” adlı filmi Kapadokya bölgesinde çekecek.


“The Mountains and The Stones” filminin başrol oyuncularından biri de Haluk Bliginer. 

Kaynak: Hürrüyet / Kelebek