Konyalı Ömer Usta Etli Ekmek ve Fırın Kebap Salonları 2000 Evler mahallesinde 2. Şubesini açtı.Konya etli pidenin Nevşehir deki tek adresi ve Nevşehir’in en iyi pidecisi olarak bilinen Konyalı Ömer Usta 2000 Evler Mahallesindeki adresinde ikinci şubesinde düzenlenen muhteşem açılışıyla bugün Nevşehir halkının hizmetine girdi...
 
Konyalı Ömer Usta Nevşehirlilere damak tadını 2.Şubesi ile vermeye başladı.
 
Konyalı Ömer Usta 2,Damak tadı Lezzeti ve Güler yüzü ile Modern  mekanı  nezih ortamı ile tamamı Organik Sağlıklı ve Hijyenik ürünleriyle 2000 Evler Mahallesinde Nevşehir Halkına  ikinci şubesiyle hizmet edecek olanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyor.

Konyalı Ömer Usta Etli Ekmek ve Fırın Kebap Salonu Nevşehir 2000 Evler Şubesinin muhteşem açılışını, Nevşehir in 1 Numaralı Organizasyon firması FİB Ajans Organizasyon yaparken , Nevşehir de Lezzetin Adresi Konyalı Ömer Usta 2.şube açılışına Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen,Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk,Nevşehir Esnaf Odaları konfederasyon (NEVESOB) Başkanı İsmail Ördü,Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit,Göynük Belediye Başkanı Recep Özbek,Eğitimci-Yazar Ahmet Beleda,Nevşehir Üniversitesi Rektör Danışmanı Özden Taşğın,MHP İl Başkan Yardımcısı Eyüp Öz,Bir dönem önce Nevşehir AK Parti İl Başkanı Ersan Erkut,Avukat Adnan Bilge,İş Adamı Mehmet Cingil,Mustafa Akçalı ile çok sayıda davetli katılımcılarda yer aldılar.
 
Nevşehir İl müftüsü Yakup Öztürk ün duası ile başlayan Açılış töreni tekbirler ve dualarla başlarken daha sonra Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen,Nevşehir Üniversitesi Rektör Danışmanı Özden Taşğın ve Eğitimci-Yazar Ahmet Beleda nın konuşmalarının ardından Nevesob Başkanı İsmail Ördü Nevşehir’e yeni bir işletmenin daha açılmış olmanın mutluluğu ve büyük keyfini yaşıyoruz Konyalı Ömer Usta 2 pide salonun Nevşehir e hayırlı uğurlu olmasını diliyor bol kazançlar diliyorum dedi.
Son olarak :Konyalı Ömer Usta 2 İşletmecilerinden İbrahim Tezcan da yaptığı konuşmasında açılışımıza katılımlarından dolayı tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.İnşallah Konyalı Ömer Usta markasını diğer illerdeki yeni şubelerimizle perçinlemeyi düşünüyoruz.Şimdiden 2000 Evler şubemizin tüm Nevşehir halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum dedi.
Daha sonra Konyalı Ömer Usta Özel logosuyla hazırlanan yaş pastayı keserek konuklarına ikram etti.
Yeniçeri askerleri,Osmanlı Ayrancısı,Palyaçolar ve Karagöz ve Hacivat animatörlerinin renk kattığı törende çocuklara rengarenk balonlar ve topi top şekerler dağıtıldı.
Davetlilerin salona geçmesiyle O eşsiz lezzetiyle Nevşehir’in 1 numaralı markası Konyalı Ömer Ustanın eşsiz pideleri ikram olarak davetlilere servis edildi.


Ömer Avcı, 2006 yılından beri Meşhur Konya Etli ekmek lezzetlerini Nevşehir halkının ayaklarına kadar getirdiklerini söyledi.
 
 Firma sahibi Ömer Avcı toplumun tüm kesimlerine hitap ettiklerini ve hijyen ve lezzette standartı yakaladıklarını belirtti. İlk olarak bundan 6 yıl önce Nevşehir halkına tek merkezli olarak hizmet verirken gelen yoğun talep ve istek sebebiyle Nevşehir 2000 Evler Mahallesinde Konyalı Ömer Ustanın ikinci şubesini de açmış bulunuyoruz. “2006 yılından bu yana Konya’nın meşhur etli ekmek ve fırın (Tandır) kebabını değerli müşterilerimize sunuyoruz.” dedi.
    Konyalı Ömer Usta işletmecilerinden İbrahim Tezcan ise şunları söyledi; Restaurantımız da et, süt, peynir ve tereyağı gibi ürünlerimizi, teknolojik imkanlarla donatılmış tamamen organik özel çiftliklerden üretilen ürünlerden temin etmekteyiz. Ustalarımızın ve personelimizin tamamı bu işin Nevşehir hatta Türkiye de sayılı isimlerinden oluşuyor.Dışarıdan usta almıyoruz. Tamamını çekirdekten yetiştirerek işi öğretiyoruz. Bu şekilde çalışan 30 civarında personelimiz bulunuyor.
 
    Et ürünlerinde özellikle kuzuyu tercih ettiklerini belirten Ömer Avcı, Tamamı gerekli mercilerce kontrolleri yapılmış Taze kuzuların lezzeti müşterilerimizin vazgeçilmezleri arasındadır.”dedi.
 
 Namı değer Konyalı Ömer Usta, misafirlerimiz tüm şubelerimizde aynı lezzeti bulabilirler. Hazırlanan bu yemekler sabah servis öncesinde hepsinden birer ürün pişirilerek lezzet kontrolü yapılır. Çocuklarımıza yedirmeyeceğimiz kendimizin yemediği yemekleri misafirlerimize yedirmeyiz.”diye konuştu.
 
    Müşterilerimizin gösterdiği yakın ilgi sayesinde başarıyı yakaladıklarını ifade eden Konyalı Ömer Usta, hedeflerinin ERKONPİ adıyla Türkiyenin farklı illerinde Ekspres noktalar açmak olduğunu ve bu noktalar ile tüm vatandaşlarımıza paket servis sayesinde etli ekmek ve fırın kebabını tattıracaklarını söyledi.
 

İki Katlı Mekanında Özel Aile Salonu,Bahçesinde açık alanı,Oto park sorunu olmayan 2000 Evler Mahallesi Konyalı Ömer Usta - 2 Etli Ekmek Ve Kebab Salonu na gelmeden görmeden lezzetli ve sağlıklı ürünlerini tadma dan karar vermeyin…!
 
Konyalı Ömer Usta - 2 Etli Ekmek Ve Kebab Salonu 2000 Evler Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi 24/A Nevşehir Üniversitesi Kavşağı Yanı Nevşehir Adresindeki 2.Şubesiyle Nevşehir halkının hizmetine girdi.
Konyalı Ömer Usta - 2 Etli Ekmek Ve Kebab Salonu Resmi Açılışı 13 Ekim 2012 Cumartesi Günü Saat:13:30 da FİB Ajans Organizasyon tarafından muhteşem törenle yapılacak.
Konyalı Ömer Usta  Etli Ekmek kaliteli lezzet anlayışından ödün vermeden, güleryüzlü personeliyle, temiz ve nezih restaurantı ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Konyalı Ömer Usta Etli Ekmek Salonu  üstün hizmet anlayışıyla yılların lezzet kalitesi ve tecrübesiyle sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacaktır.
Konyalı Ömer Usta Etli Ekmek Salonu  Nevşehir’de Türk Telekom karşısındaki yerinden sonra şimdi 2000 Evler mahallesi Nevşehir Üniversitesi yanındaki ikinci şubesiyle  siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir.  “Lezzet Yolculuğun Son Durağı Nevşehir’de” sloganı ile hem Konya mutfağının hemde ülkemizin diğer lezzetli yemekleri ile damak zevkinize hitap etmeye devam edecektir....

İritbat Tel: 0 384 214 12 00 
Adres: Emek Mah.Damat İbrahim Paşa Bulvarı. 49/A ( İtfaiye yolu üzeri) NEVŞEHİR