Nevşehir Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü personeline, Emniyet Müdürlüğüne ait  Nar Kasabası Topuzlu Han Sosyal Tesislerinde  12 Ağustos 2012 Pazar günü iftar yemeği verildi.

 

  İftar yemeğine;Nevşehir Vali Yardımcısı Ali Murat KAYHAN,Nevşehir Gıda,Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan YILMAZ,İl Müdür Yardımcısı Gürol ÇETİN,Nevşehir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hasan Basri BABAYİĞİT,Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Murat ASİLTÜRK, İl Müdürlüğü Şube Müdürleri,İl Müdürlüğü personelleri ile eş ve çocukları katıldı.

 

   İftar Yemeği sonrasında Nevşehir Vali Yardımcısı Ali Murat KAYHAN ve Nevşehir  Gıda,Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan YILMAZ birer konuşma yaptı.Konuşmalarda özetle, İftar yemeğine katılımlarından dolayı İl Müdürlüğü personeline  teşekkür edilerek,Ramazan ayının hayırlara vesile olması dilendi.

 

   Ayrıca, İftar yemeğinin tertip edilmesinde maddi ve manevi yardımlarını esirgemeyen Nevşehir Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hasan Basri BABAYİĞİT' e katkılarından dolayı Vali Yardımcısı tarafından peri bacaları kabartmalı tabak hediye edildi.