MUSTAFA SANDAL'DAN MEHMET ALİ ERBİL'E, IVAN'A SERT'TEN DEMET ŞENER'E KADAR ONLARCA ÜNLÜ SANATÇI "KALBİM SENİNLE" PROJESİ İÇİN BİR ARAYA GELDİ…

Bebek ve çocuklarda kalp sağlığına dikkat çekmek amacıyla tasarlanan "Kalbim Seninle" Projesi onlarca sanatçıyı ve gazetecileri bir araya getirdi. 26 ünlü sanatçı tam bir ay boyunca kalp sağlığına dikkat çekmek amacıyla çok özel fotoğraflar çektirdi.

Bu yıl ilk defa gerçekleştirilen projenin Yapımcılığını Selçuk Kaya ve Başak Çokan, Sanat yönetmenliğini Selçuk Kaya’nın üstlendiği, özel konsept fotoğraflar usta sanatçı Yaşar Saraçoğlu'nun objektifinden çıktı. Eğitim, Sosyal Sorumluluk, Öğrenci- Aile ilişkileri, Çevre ve Yardımlaşma gibi sayısız konuda farklı etkinliklere imza atan Okyanus Kolejleri'nin desteğiyle gerçekleşen "Kalbim Seninle"nin fotoğrafları yıl boyunca farklı mekânlarda sergilenecek.

 

Ünlülerin katılımıyla Kalp Hastalıklarına karşı farkındalık yaratılıyor… Projenin amacının bebek ve çocuk kalp sağlığı konusunda aileleri bilinçlendirmek olduğunu belirten

Selçuk Kaya ve Başak Çokan, "Kalbim Seninle"nin bundan böyle her yıl farklı konseptlerde düzenli olarak gerçekleşeceğini ve böylece çocuklara ışık olmaya devam edeceklerini söylediler.

Proje yapımcılığı ve sanat yönetmenliğini Selçuk Kaya'nın üstlendiği sosyal sorumluluk projesinin fotoğrafları, fotoğraf sanatçısı Merve Hasman tarafından çekildi.

 

Bu yıl proje kapsamında, Türkiye'nin çeşitli şehirlerinden belirlenecek 10 çocuk, Bölge Hastanesi'nin katkılarıyla ameliyat edilip sağlığına kavuşturulacak.

 

Sanat, spor, cemiyet, sinema ve basın dünyasından çok özel isimlerin bebekler ve çocuklarla verdikleri pozlardan oluşan Kalbim Seninle Fotoğraf Sergisi, 12-24 Şubat tarihleri arasında Forum İstanbul'da sergilendikten sonra aşağıdaki tarihlerde diğer Forum Alışveriş Merkezleri'ni gezecek.

 

· 1-10 Mart Forum Kapadokya (Nevşehir)

· 18-31 Mart Forum Mersin

· 5-19 Nisan

Forum Trabzon

 

Kalbim Seninle sosyal sorumluluk projesini, "tüm kalbiyle destekleyip" fotoğraflanan ünlüler: (Alfabetik sıra ile)

 

Ali Kırca, Aşkın Nur Yengi, Ayça İnci, Ayşe Kucuroğlu, Bengü, Bennu Gerede, Bennu Yıldırımlar, Berkay, Ceylan Çapa, Çağla Şikel, Çağrı Atiksoy, Defne Samyeli, Deniz Seki, Esra Erol, Feryal Gülman, Gülşen, Hamdi Alkan, Helin Avşar, Hidayet Türkoğlu, Irmak Ünal, İpek Tuzcuoğlu, İnci Türkay, İrfan Değirmenci, İsmail Özkan, Mehmet Coşkundeniz, Merve Boluğur, Nil Karaibrahimgil, Nilüfer Açıkalın, Özge Uzun Üst, Özlem Yıldız, Pınar Esen, Polat Yağcı, Saba Tümer, Sinem Öztürk, Şenay Düdek, Tolgahan Sayışman, Tümer Metin