Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa köyünde 200 yıllık tarihi geçmişi bulunan "Sinasos Gül Konakları işletmesi yerli ve yabancı yapımcıların en gözde mekanı olarak göze çarpıyor.

Dünyaca Ünlü İtalyan Oyuncu Monica Bellucci de, Film Çekimi İçin Geldiği Ürgüp te konaklama için Sinasos Gül Konaklarını tercih etmişti.

Gul Konaklari - Sinasos işletmesi bundan tam 7 yıl önce Tolgahan Sayışman, Asli Tandogan ve Özlem Yılmaz'ın başrollerinde olduğu ve ATV'de yayınlanan ve Rahmetli Osman Yağmurdereli'nin yapımcılığını üstlendiği "Dicle" dizisine evsahipliği yapmıştı.

Şimdi ise Fox TV'de yayınlanan Emanet adlı dizinin bazı sahnelerine ev sahipliği yapmaktadır. Ünlü Oyuncu Özlem Yılmaz 7 yıl önce poz verdiği Sinasos Gül Konaklarındaki aynı odanın fotoğrafını şahsi instagram (http://instagram.com/z0lm) hesabından paylaştı. 

Kendisine teşekkür ediyoruz. Bol reytingler diliyoruz...


Özlem Yılmaz Kimdir ?
Televizyon dünyasının bilinen simalarından biri olan ünlü oyuncu Özlem Yılmaz, 17 Temmuz 1986 tarihinde İstanbul'da dünyaya merhaba demiştir. 86'lı genç oyuncu günümüz yılına (2014) göre 28 yaşındadır. Oyunculuk için daha önce Müşfik Kenter'den oyunculuk dersi almıştır daha sonra da Müjdat Gezen Sanat Okulu'na girerek oradan mezun olmuştur.
Karagümrük Yanıyor dizisinde canlandırdığı Elmas karakteri ile ünlenen Özlem Yılmaz, ardından bir çok dizide rol almıştır. İşte bu diziler; Dicle, Zoraki Koca, Unutulmaz, Dedektif Memoli, Kaçak. Şimdilerde ise Emanet dizisi oyuncu kadrosunda karşımıza çıkmaktadır.

İletişim:

Gül Konakları - Sinasos'a Hoşgeldiniz


Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa kasabası, bölgede bulunan eski yerleşim yerlerinden olan bir Rum köyüdür. 1923'de imzalanan Lozan Antlaşması ile Rumlar köyden taşınmış geride bir çok anıt eser bırakmışlar dır. Bu tarihi anıt eserlerden biriside Gül Konakları - Sinasos'dur. 

Gül Konaklan 19. yüzyılın ortalarına doğru bölgenin taşından ve kaya oyularak 4000 m2'lik bir alana inşa edilen üç Rum konağından oluşmaktadır. Konaklarımızın renovasyonu Eylül 1998'de başlayıp Haziran 2002'de tamamlanmış olup yapılan renovasyonda binanın özgün mimari karakterinin bozulmamasına özen gösterilmiş ve bütün odalarımız farklı dekore edilmiştir.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Özel Belgeli (S Class) Turizm İşletme Belgesi ile hizmet veren Gül Konakları - Sinasos hakkında daha fazla bilgi edinebilmek için web sitemizi inceleyebilirsiniz.


Gül Konakları İletişim:
Sümer Caddesi, 50420 Mustafapaşa / Ürgüp / Nevşehir - Türkiye
Tel: +90 384 353 54 86, Faks: +90 384 353 54 87
E-Mail: gulkonaklari(at)dinler.com

Welcome to Gul Konaklari - Sinasos (Rose Mansions - Sinasos)


The town named Mustafapasa is one of the oldest villages found in Cappadocia. In 1923, after the Lausanne Pact, The Greek people evacuated their villages leaving countless monuments behind. One of these historical monuments is Gul Konaklari - Sinasos. 

Gul Konaklari - Sinasos consists of three old Greek Mansions built on an area of 4000m2 in the mid 1900s. The restoration of our Mansions was started on September in 1998 and completed on June in 2002. While being so much careful about the Mansions authentic style of architectural characteristics, We decorated all our rooms with the best samples of Greek - Ottoman architectural synthesis. 

Gul Konaklari - Sinasos accomodates it's guests from all around the World with the Official Special Class (S) Certificate issued by the Turkish Goverment / Ministry of Culture & Tourism - For more information about our hotel please feel free to surf our webpage.