20 dereceden gölgede 45 derece sıcaklığa, Hollanda'nın salamı ve fasülyesinden, Türkiye'nin köfte ve baklavasına, “Welkom”dan ... “Hoşgeldiniz”e: ... Ricciotti, Türk usulü ... Alaturca..

 

 

 

Hollanda'nın yerinde duramayan seyyar Sokak Senfoni Orkestrası Ricciotti Topluluğu, ve solistleri Karsu Dönmez, Türkiye turu kapsamında Kapadokya’daki konserlerinden Ürgüp Cumhuriyet Meydanı ve Cemil Köyü Keşlik Manastırı konserleri Ürgüp’lülere ve Ürgüpte bulunan yerli ve yabancı misafirlere müzikal bir bayram yaşattı.

 

Dünyanın en hızlı sokak senfoni orkestrası Ricciotti, 11 ve 26 Ağustos tarihleri arasında Türkiye ve Hollanda’nın 400 yıllık diplomatik ilişkilerini bir festival havasında kutlamak için Hollanda ve Türkiye’de  yaklaşık 60 konser organize etti.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız grubun dün verdiği Cumhuriyet Meydanı konserinin ardından bugünkü Keşlik Manastırındaki konsere de katılarak Huzurevinden Pazara ve dağ köyünden yetimhanelere seyahat ederek her yerde ve herkes için çalıyoruz sloganıyla yola çıkan tüm ekibe Peribacaları ve Ürgüp ürünlerinin bulunduğu çanta hediye edip teşekkürlerini iletti.