AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Ürgüp ilçesi ve Köylerini Ziyaret Etti. Açıkgöz, seçim çalışmalarını Ürgüp ziyaretleri sonrasında sırasıyla Mustafapaşa, Ayvalı, Şahinefendi, Bahçeli, Mazı, Taşkınpaşa ve Cemil köyleri ile devam ettirdi. 

Ürgüp ilçesine bağlı köylerde yaptığı gezi ve sohbetlere 24 Haziran seçimleri ve AK Parti Seçim Beyannamesi'ni anlatan Açıkgöz, 24 Haziran seçimlerinin ülkemiz milletimiz için önemine vurgu yaptı. Seçim çalışmalarını vatandaşla birebir sıcak temas kurarak sürdüren AK Partili Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz'e Ürgüp'te vatandaşların yoğun ilgi göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

Açıkgöz: "24 Haziran Bir Milletin İstiklal Ve İstikbal Meselesidir"

Milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, "24 Haziran bir partinin seçimi değil. 24 Haziran bir milletin istiklal ve istikbal meselesidir. Bir devletin beka meselesidir. Bu şekilde düşünelim. Herkes mutlaka sandık başına gitsin." dedi.

Amaçlarının Nevşehir ve Türkiye’ye hizmet etmek olduğunu kaydeden Açıkgöz, "24 Haziran, hem ilimiz hem ülkemiz hem de bölgemiz açısından tarihi bir dönüm noktası. Tüm mağdur ve mazlum coğrafyalarda zulme, haksızlığa uğrayan kardeşlerimizin de sorumluluğu üzerimizde." dedi. Malum güçlerin dünden bugüne yaptıkları tüm çabalar ve planlarını aziz milletimiz her defasında bozdu. Derteleri belli... Şimdiye kadar Türkiye'ye, Recep Tayyip Erdoğan'a diz çöktüremediler, Allahın izniyle bundan sonra da diz çöktüremeyecekler." diye konuştu.

Ülkenin AK Parti döneminde her alanda en az 3 kat büyüdüğünü dile getiren Açıkgöz, Milletin hizmetkarları olarka kapı kapı dolaşıp vatandaşlarımızla kucaklaşarak onlara 24 Haziran'ın Türkiye miz, Milletimiz ve Mazlum kardeşlerimiz için ne kadar büyük önem taşıdığını anlatıyoruz" dedi...

"Önümüzde çok önemli bir seçim süreci var. 24 Haziran, hem ülkemiz hem de bölgemiz açısından tarihi bir dönüm noktası. Sadece 81 milyon vatandaşımızın değil tüm mağdur ve mazlum coğrafyalarda zulme, haksızlığa uğrayan kardeşlerimizin de sorumluluğu üzerimizde. Bu bağlamda bugüne kadar 16 yıldır var gücümüzle teşkilatlarımızla omuz omuza çalıştık. Şimdi daha çok çalışma zamanı. Seçimlere bir aydan daha az bir günümüz var, her günü çok kıymetli.

ÜRGÜP VE KÖYLERİ'DE  3-0 DEDİ

Ürgüp İlçesine bağlı Mustafapaşa köyünde de halktan büyük ilgi gören Açıkgöz yaptığı açıklamasında; Ürgüp/Mustafapaşa’mızdayız.‬ ‪“AK PARTİ olarak bugüne kadar yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. 24 Haziran’da milletimizin desteği ve duasıyla milletimizin adayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan ile güçlü meclisle Durmak Yok Yola Devam”‬ dedi.

Bahçeli'de Açıkgöz'ü bağrına bastı..

Açıkgöz: "Bahçeli Köyümüz de evlatlarını bağrına bastı. “Bizler gönüllere hitap ettik, etmeye de devam edeceğiz. 24 Haziran’da milletin adayı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destekleri devam...”dedi.

Mazı’nın Kararı İstikrarın Devamı

Açıkgöz, "Mazı köyümüzde bizlere söz verdi. Tek Vatan,Tek Bayrak,Tek Devlet ve Tek Millet için, Birlik, Bereket, Bolluk için Vakit Türkiye Vakti Vakit Nevşehir Vakti" diyerek desteklerini ve dualarını eksik etmediler.

Açıkgöz, Ürgüp'te Ayvalı'yı boş geçmedi...

AK Parti Milletvekili Adayı Açıkgöz; "Ürgüp/Ayvalı Köyümüzü ziyaret ederek, milletimizin lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’ın selamlarını ilettik.“16 yıldır çiftçimize, çalışana, emekliye destek olan ve yaşam kalitesini yükselten AK PARTİ ile yola devam için 24 Haziran’da milletimizin desteğini bekliyoruz.” dedi.

Şahinefendi Köyüde REİS'in İzinde Durmak Yok Yola Devam...

AK Parti Milletvekili Adayı Açıkgöz; "Ürgüp/ Şahinefendi Köyümüzdeyiz.‬ ‪“AK PARTİ iktidarları, milletimizin iktidarı olmuştur. Milletimizin egemenliğini kalıcı hale getirmek için 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan’a ve AK PARTİ’ye desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.

Taşkınpaşa Köyümüzle kucaklaştık...

Milletvekili Adayı Açıkgöz; "Ürgüp/Taşkınpaşa Köyümüzdeyiz.‬ ‪“AK PARTİ olarak buralara boş vaatlerle, hayal tacirliği ile gelmedik. Milletimizle el ele gönül gönüle çalışarak, üreterek geldik. 2023 hedefiyle yürüdüğümüz kutlu yolda durmak, duraksamak, dinlenmek yok. Vakit Türkiye Vakti” dedi.

Cemil Köyü İçinde Vakit 24 Haziran İçin DEVAM Vakti...

Milletvekili Adayı Açıkgöz; "Ürgüp/Cemil Köyümüzdeyiz. akit gece yarısını çoktan geçti ama Cemil için vaktin bir önemi yok. Cemil Vakit Türkiye Vakti Vakit Nevşehir Vakti Vakit Ürgüp Vakti diyor. “Yeni dönemde de güven ve istikrarı güçlendirmek için çalışacağız. İstikrar noktasında en ufak bir taviz vermeyeceğiz. İstikrarın devamı için 24 Haziran’da AK PARTİ ile yola DEVAM diyoruz.” Hayırlı sahurlar herkese, Hayırlı Ramazanlar Milletimize. 25 Haziran'da Aydınlık günlere uyanacağız yine birlikte...