2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının başlamasına az bir süre kala Devlet ve Özel Eğitim kurumlarına ziyaretlerini sürdüren AK Parti Nevşehir Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Kâtip üyesi Mustafa Açıkgöz, "İnsan hayatında aileden sonra en önemli basamak eğitim-öğretimdir. Yeni Türkiye yolunda evlatlarımızı yarınlara yüksek eğitim düzeyinde hazırlamakta kararlıyız" dedi.

Nevşehir Özel Öz Kapadokya Matematik Özel Öğretim Kursunu ziyaret eden Milletvekili Açıkgöz; "Nevşehir Özel Öz Kapadokya Matematik Özel Öğretim Kursunun değerli eğitimci kadrosuyla bir araya geldik.‬ ‪Çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için önceliğimiz her zaman eğitimdir. Eğitimde de marka şehir Nevşehir için başarı yolunda tüm paydaşlarımızla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Nevşehirli Öğrencilerimizin başarılarıyla mutlu olduklarını ifade eden Açıkgöz, "Yeni Türkiye yolunda, gençlerimizi, evlatlarımızı yarınlara yüksek eğitim düzeyinde hazırlamakta kararlıyız. Asım" ın Nesli" bilgili, donanımlı, eğitimli, ihlaslı, geleceğe yön veren ve geleceğe güvenle yürüyen bir nesildir. Genç neslimizin en modern ve en iyi eğitim imkanlarına kavuşması için ülkemizin her köşesinde yaklaşık 17 yıldır en büyük yatırımı eğitime, milletimizin geleceği çocuklarımıza yaptık. Büyüyen güçlü Türkiye yolunda milletimizle ele ele çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesile ile 2018-2019 eğitim-öğretim yılının ülkemize, Nevşehir'imize aziz milletimize faydalı ve ufku geniş bir gençliğin yetişmesi arzusuyla tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olması temennisiyle başarılı bir eğitim geçirmesini diliyorum" dedi.