AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, "Halkımızdan aldığımız güçle 24 Haziran'da bir milat yazacağız" dedi. Milletvekili Adayı Çalışkan, seçim çalışmalarını aralıksız sürüdürüyor. Gittiği her yerde büyük teveccüh gören Çalışkan, bir taraftanda vatandaşlara 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatıyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, "Şimdi tüm kazanımları kalıcı hale getirme, taçlandırma dönemindeyiz. 24 Haziran'da Milletimizle beraber yeni bir zafer yazacağız" dedi.
Ülkemizdeki huzur ve istikrarı bozmak isteyen, yıllardır yapılan birikimleri yok etmek isteyen güçlerin gözlerinin Türkiye’de olduğunu söyleyen Çalışkan, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı. Çalışkan, “24 Haziran’da milletimizin desteğiyle dış güçlerin içerideki işbirlikçileri ile oynadıkları oyunları bozacağız. İstikrar için, çocuklarımızın geleceği için, güçlü bir Türkiye için milletimizin desteği çok önemli” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Dünya 5’ten büyüktür” diyerek mazlumların sesi olduğunu hatırlatan Çalışkan, dünyada hiçbir liderin böyle bir cesaret gösteremediğini söyledi. 24 Haziran seçimlerinin yalnızca ülkemiz için değil, dünya mazlumları için de ayrı bir önemi olduğunu söyleyen Çalışkan, “Türkiye yalnızca bölgesinde değil, dünyada önemli bir güç olma yolunda hızla ilerliyor. Bu nedenle Sayın Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti’nin önünü kesmek istiyorlar. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti milletimizden aldığı güç ile 24 Haziran’da bir milat yazacak. Nice yeni başarılarla ilk günkü heyecanla Türkiye’yi şahlandıracağız. 2023 Dünyada Türkiye yılı olacak. Güçlü ve büyük Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz. Vakit, Türkiye vakti” dedi.

Çalışkan, Nevşehir'imiz daima AK Parti'nin ve Milli iradenin kalesi oldu. Reisi'ni hiç bir seçimlerde yalnız bırakmadı 24 Haziran'da yine bırakmayacak. Bu millet, kendi çıkarları için değil, vatanı ve milleti için canını onlarla ortaya koyan liderinin hep arkasında olacak. 24 Haziran'da sandık başına gittiğimizde, bir tarafta 15 Temmuz'dan birkaç hafta önce başbakanlık hayali kuranları ve tankın yol vererek belediye başkanının evine sığınanları, diğer tarafta ise bu bayrağın dalgalanması ve ezanların susmaması için, kefenini giyip halkla birlikte ölüme göğüs gerenleri hatırlayacağız. 24 Haziran, vatanımız üzerinde oynanan oyunlara, kurulan kumpaslara, siyasi mühendisliklere Osmanlı tokadının vurulacağı bir seçim olacak" diye konuştu.

http://caliskanemre.wixsite.com/emre