AK Parti'nin 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için hazırlanan aday listesi Nevşehir'de sevinçle karşılandı. 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için siyasi partiler, milletvekili aday listelerini bugün Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) sundu. AK Parti, yaptığı çalışmalarda ince eleyip sık dokudu ve milletvekilliği döneminde halkın 7/24 ulaşabildiği Mustafa Açıkgöz'ü ilk sıraya koydu.

Nevşehir ve Nevşehirlilerin en ufak bir sorunu için dahi gece gündüz demeden çalışan Mustafa Açıkgöz'ün listenin ilk sırasında yer alması kentte sevinçle karşılandı.

AK Parti'de Nevşehir listenin ikinci sırasında da memleket sevdalısı ve hizmetkarı olarak bilinen Yücel Menekşe'yi göstermesi oldukça isabetli bir karar olarak değerlendirildi. Esnaf ve Eğitimci kimliği ile Nevşehir Belediye Başkan Vekilliği, dönemi başta olmak üzere Nevşehir'in gönüllü sevdalısı olarak hemen her alanında yüreğini ortaya koyarak taraflı tarafsız her kesimin büyük saygınlığını toplamayı başaran tecrübeli isim Yücel Menekşe, yine kentteki eğitim yatırımlarının da mimarlarından biri olarak biliniyor.

AK Parti listesinin son sırasında ise Anne tarafından Avanos Baba tarafından Kozaklılı AKParti teşkilatının yakından tanıdığı genç bir isim Emre Çalışkan gösterildi. Ankara'da yaşamını sürdüren Emre Çalışkan, başta Kozaklı ve Avanos bölgesinden kendisine büyük bir destek var. 24 Haziran'da halkımız teveccüh gösterirse Nevşehir'in Bürokrasiyi yakından bilen, Çalışkan bir Milletvekili olacak.

İşte AK Parti 27. Dönem Nevşehir Milletvekili Adayları:

1- Mustafa Açıkgöz

2- Yücel Menekşe

3- Emre Çalışkan