İlk olarak Türkiye'nin İlk Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı grup toplantısına katılan Bimsader Bims Sanayiciler Derneği  Üyelerinin yer aldığı bir heyet, 24 Haziran seçimlerinde  milletvekili seçilen AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe'yi TBMM’de ki odalarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerin bulundu...

Ziyaretler sırasında milletvekillerine derneğin kuruluşu ve faaliyetleri hakkında bilgi verilirken, dernek üyeleri milletvekillerine TBMM’ndeki yasama görevlerinde başarı dileklerinde bulunuldu. 

Bimsader Bims Sanayiciler Derneği Üyelerini kabulü sonrasında açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Üyesi Mustafa Açıkgöz; Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bims Sanayicileri Derneği üyelerine ve Nevşehir Bims Sanayicilerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum." dedi.

Bimsader Yönetim Kurulu Üyesi ve Denge Bims Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Civelek," Kendilerini kabul ederek, Mecliste en güzel şekilde ağırlayan AK Parti Nevşehir Milletvekillerine teşekkür ediyorum" dedi.