AK Parti 27. Dönem Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan seçim çalışmalarında yaptığı konuşmasında 24 Haziran seçimlerinin önemine değindi. 24 Haziran seçimleriyle birlikte Türkiye’nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçiş yapacağını ifade eden Çalışkan şunları söyledi: “Bir taraftan Ramazanı idrak ederken bizlerde bir taraftan Sayın Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi 24 Haziran seçimleri dolayısıyla yollara koyulduk. Vatandaşlarımızı ziyaret ediyor onları dinliyoruz . Çeşitli ziyaret ve toplantılar vesilesiyle de 24 Haziran’ın önemiyle ilgili onlarla istişarelerde bulunuyoruz. Farklı düşüncede olanlarda elbette olacak. 16 yıl önceki Türkiye’yle bugünkü Türkiye’yi kıyaslayamayanlar olabilir. 16 yıl önceki Eski Türkiye ile bugünkü Yeni Türkiye arasında çok büyük farklar var. Ziyaretlerimizde şunu çok iyi gözleyebiliyorumki değerli Nevşehirli hemşehrilerimiz bunu en iyi şekilde idrak ediyor. Anadolumuzun bu kadim topraklarında yaşayan Nevşehirli vatandaşlarımız her zaman devletinin, milletinin ve demokrasinin yanında olmuş, milli iradeyi sürekli savunmuş, ülkemizin karşı karşıya kaldığı zorluklarda ve tehlikelerde hep ülkesinden ve milletinden yana tavır koymuş bu manada "Vatan Bayrak Millet ve Devlet" hassasiyetlerini en güzel şekilde yaşayan ve ortaya koyan kentlerinden biridir.

Çalışkan: “Türkiye'miz 3 kat büyüdü”

16 yıl önceki Türkiye bugünkü Türkiye’den 3 kat daha küçük bir Türkiye’ydi. 2000’li yılların başlarında Türkiye dünyanın en hızlı küçülen eksi 9 büyüme hızı olan bir ülkeydi. Şimdiki Türkiye dünyanın en hızlı büyüyen artı 11’le büyüme rekorları kıran bir ülke. Bir Türkiye’nin yanına 3 Türkiye daha ilave ettik. Bundan 16 yıl önce yeni doğan bir bebek eğer vefat etmişse onun cenazesini senet imzalamadan almak mümkün değildi. Oysa şimdi Nevşehir'imizde prematüre bir bebek doğduğunda yada acil bir hastamız olduğunda hemen Ankara’dan ambulans helikopter havalanıyor. Yani, 16 yıl sonraki Yeni Türkiye bir hastayı yada prematüre bir bebeği 1 saat içerisinde 2 ayrı tıp fakültesine sevk edip hayatını kurtaran bir Türkiye haline geldi.

''Tek Derdimiz Türkiye ve Milletimizdir'

Çalışkan: "AK Parti Kadroları olarak başta "Sağlıkta, Turizmde, Eğitimde, Sanayide, Tarımda, Ulaşımda" olmak üzere bugüne kadar gerçekleştirilen yatırımlara rağmen Türkiye'yi, çok kötü durumda gösterenlerin yaptığı, vatandaşlarımızın aklıyla dalga geçmekten başka bir şey değil. Bu yapılan açıklamalar vicdana da sığmaz, insaniyete de sığmaz, sağduyuya da sığmaz. 2002'den önce sağlık alanındaki hasta memnuniyet oranı yüzde 39,5 iken bugün bu rakam yüzde 75,4'e ulaşmış vaziyettedir. Bizler rakamlarla konuşuyoruz. Bugünkü sağlık sunumunun ne kadar kaliteli, ne kadar modern şartlarda verildiğini hepimiz biliyoruz. İnsanlar sağlıktaki dönüşümün farkındalığını yakalamış durumdalar." Yine sağlıklı modern kaliteli yollar, Bir zamanların sadece havada görüp resmini çizdiği uçaklarda şimdi her vatandaşımız rahatlıkla yolculuk yapar hale geldi. İnşallah 2023 için Hızlı Tren çalışmaları sürüyor. Üniversitesiz tek kentimiz kalmadı. Nevşehir'imizde bile şuan iki Üniversitemiz var. Yapılanlar yapacaklarımızın teminatı. Onlar Konuşur, Biz Yaparız. Milletin adamı dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Artık 24 Haziran ile tarihi yeni bir döneme giriyoruz. 2023, 2053, 2071 hedefleri ile yarınımzı geleceğimiz çocuklarımız için güçlü Türkiye yolunda Drumak yok yola devam diyoruz. İnşallah bu süreçte Allahın izni ve değerli halkımızı duaları ile 25 Haziran sabahına 3 milletvekiliyle parlamentoya ve Cumhurbaşkanımıza tam destek vermeye sizleri davet ediyoruz" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, “Biz laf üstüne laf koymanın değil, taş üstüne taş koymanın çabasındayız. Nevşehirli Siz değerli hemşerilerimizden hizmetlerin, projelerin devamı için destek bekliyoruz.” dedi.

“24 Haziran 2018 Türkiye’nin kalkınma, büyüme, insanlığa umut olma bayramı olacaktır”

“24 Haziran’da İRADE, ERDEM VE CESARETLE TÜRKİYE’Yİ ŞAHLANDIRMAYA"

 #Acıgöl 
#Avanos
#Derinkuyu
#Kozaklı
#Ürgüp
#Gülşehir
#Hacıbektaş hazır...

Şimdi Vakit NEVŞEHİR Vakti !!! Vakit TÜRKİYE Vakti... Elhamdulillah!