İHH Nevşehir Dernek Başkanı Baki Öncel, “Devletim eğer uygun görürse ve ihtiyaç hasıl ise Ağustos ayı maaşımı bağışlamaya hazırım” dedi.

Öncel, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamasında "Nevşehir Bahçeli Evler Hacı Hüseyin Yüncü Camii İmam Hatibi Olarak Görevliyim. Devletimi Köle Yapmaya Çalışan Ve Ekonomik Savaş Açan Şer Güçlere Karşı, Devletimin Bekası Milletimin Bağımsızlığına Katkısı Olacağı İçin Bu Ayki Maaşımı Devletime Bağışlıyorum.. Sayın Devlet Büyüklerim,Hangi Hesap Numarasına Yatırayım.." dedi.

İHH Nevşehir Dernek Başkanı Baki Öncel açıklamasında; "DEVLETİM ekonomik sıkıntıda olduğu için değil, hainlere düşmanlarımıza devlet millet el ele olduğumuzu göstermek topyekün morallerimizi diri tutmak yöneticilerimize sizinleyizi sözden öze dökmek için bu gerekiyorsa yapılmalı 15 Temmuz'da meydanlarda terörle savaşta vatan evlatlarımızın askerde şehidliğiyle, nasıl topyekün olup ülkemiz moral bulmuşsa, ekonomik savaşda da devlet adamlarımıza sizinleyizin farklı bir söylenişi.. Evet devletimiz ekonomik talep içinde değildir halk olarak fedakarlığın her türlüsüne hazırız mesajı bu tabiî lafta değil..Tüm samimiyetimizle. " ifadelerine yer verdi. 
Ekonomik savaşta,
Devlet yöneticilerimize bir halk deyişi

"...İnsan kaçarsa itler saldırır emmi.
Dik duran insan, iti yıldırır emmi.
Hele yiğitçe hücum eyle de gör,
İtler de sahibi de çıldırır emmi..."

Halkımıza örnek olması açısından İHH Nevşehir Dernek Başkanı Baki Öncel'i tebrik ediyoruz. Allah kendisinden razı olsun.