AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M. Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar Nevşehir Merkez Çardak Köyünü ziyaret ettiler.

Köy girişinde karşılanan milletvekili Açıkgöz'e çardaklı vatandaşlar yoğun sevgi gösterisinde bulundu. AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, baba ocağında Köy halkı ile sohbet ederek sorunlarını dinledi. 

Açıkgöz; "Baba ocağı Çardak Köyümüzdeyiz.‘Sevdamız Nevşehir’ diyerek çıktığımız bu kutlu yolda hemşerilerimiz bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. AK kadrolar olarak 16 yıldır güçlü Türkiye için çalışıyoruz. Yeni sistemle birlikte milletin iradesi sistemin en büyük gücü olmuştur." dedi.

Ardından Çardak köyü taziye evinin açılışına katılan Açıkgöz;"  Çardak Köyü’müzde taziye evimizin temelini hazirunumuzla attık. Emeği geçenlerden Allah, razı olsun" dedi.

Nevşehir’in Çardak köyündeki tarihi Çardak Selçuklu camide devam eden restorasyon çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip üyesi Mustafa Açıkgöz, "Medeniyetlerin beşiği, hoşgörü toprakları Çardak Köyümüzdeki tarihi Selçuklu Camii ve kilisesinin restorasyonunda da incelemelerde bulunduk. Her şey #Nevşehir için.." dedi.