Gerek Kapadokya bölge turizmcilerimizin gerekse Nevşehir Organize Sanayisinden Nevşehir Belediyespora Desteklerin tüm hızıyla sürdüğünü ifade eden Nevşehir Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Av. Muhammed Feyzi Aygün; "Takım ve şehrin son haftalarda bütünleştiğini, bu manzaranın da kendilerini mutlu ettiğini söyledi. "

Aygün, "Takımımıza kombine bilet alarak destek veren tüm kişi ve kurumlara esnaf ve iş adamlarımıza ayrı ayı teşekkür etti."

Şehirde Kulüpte Sahipsiz Değil!!!

13 yıl aradan sonra 3.Lig yükselerek profosyonel ligde ilimizi temsil edilen kırmızı beyazlı kulübümüzün yeni sezon öncesi Nevşehir Belediyespor Kulübü Başkan ve yönetiminin özverili ve fedekar çalışmaları sonucu yaptığı flash transferler sonrası şehirde tam manasıyla bir bütünleşme ve birlik beraberlik örneği sergileniyor. Sporun içinde var olan dostluk kardeşlikle yıllarca özlemini çektiğimiz şehir birliktelik olgusunu ilimizin önemli marka değeri Nevşehir Belediyespor ile taçlandıran bu davranış gerek Kulüp Yönetimi gerekse takımda teknik kadro ve futbolcular arasında da büyük memnuniyet yaşanmasına sebebiyet oluyor.

Tüm bu güzel yaşanan gelişmeler ışığında hafta sonu ilk kez kendi saha ve seyircisi önüne çıkmaya hazırlanan Nevşehir Belediyespor takımını yeni sezonda 2.Lig için yalnız bırakmamak adına adeta kombine biletlere hucum eden şehrimiz ileri gelenleri, esnafı, sanayicisi, turizmcisi ile tüm  iş dünyası aldıkları kombine kartlarla takımına ve şehrinin en önemli marka değerine destek oluyor.

TFF 3. Lig 1. Grupta 2. Lig için Şampiyonluk mücadelesi veren Nevşehir Belediyespor'un Cumartesi günü yenilenen Gazi stadında oynayacağı Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş maçında trübünlerin tamamıyla dolması bekleniyor. Efsanenin yeniden profosyonel liglerde boy göstereceği yeni sezonda vefakar taraftarlarımızın eskiden olduğu gibi yeniden Gazi'den tüm şehiri "NEVŞEHİR" sesleri ile inletmesini büyük bir heyecan ve sabırsızlıkla bekliyoruz.