AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Milli Savunma Komisyonuna seçildi.

Milletvekili Menekşe yaptığı açıklamasında; "Milli Savunma Komisyon Üyeliğimiz ve Komisyon Başkanımız Sivas Milletvekili Sayın İsmet Yılmaz'a hayırlı uğurlu olsun, Rabbim muvaffak kılsın inşallah." dedi.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’yle Genelkurmay Başkanlığının Milli Savunma Bakanlığı’na bağlanmasıyla önemi daha çok artan ve yeni dönemde birçok düzenlemenin görüşüleceği Milli Savunma Komisyonunda, bedelli askerlik ve TSK’nın profesyonel yapıya geçmesi gibi tasarıların ele alınacağı öngörülmekte.
Milli Savunma Komisyonuna seçilen AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 27. yasama dönemdi üstlendiği yeni görevini, “hak, hukuk ve adalet düzleminde” ifa edeceğini Milli Savunma Komisyonundaki çalışmalarında ise ülkemiz ve milletimiz menfaatleri doğrultusunda kararların altına imzasını atacağını belirtti.
Menekşe, “verilen görevlerin milli olduğunu” belirterek, TBMM Genel Kurulunda bugün oylanacak yeni komisyon üyelikleriyle ilgili “vatana ve millete hayırlı olsun” temennilerinde bulundu.

FİB Haber Merkezi olarak Ak Parti Nevşehir Milletvekilimiz Sayın Yücel Menekşe'yi tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz.