Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasında yaklaşan seçimler öncesinde 18 yıldır Başkanlık görevini sürdüren M. Arif Parmaksız'ın yeniden aday olacağı belirtiliyor.

Barışın ve huzurun hakim olduğu Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odasında bu sene içerisinde yapılacak olan seçimlerde M.Arif Parmaksız'ın Başkanlığına kesin gözle bakılıyor.


Akman'ın rekorunu kırabilecek mi ?

Oda başkanlığında 23 yıl görev yapan Nail Akman’ın ardından en uzun süre görev yapan isim olan Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası başkanı M. Arif Parmaksız 1999 yılından bu yana 18 yıldır NTSO Yönetim kurulu başkanlığını sürdürüyor. Parmaksız önümüzdeki İki dönem daha Başkan olursa Akman'ın 23 yıllık rekorunuda kırarak tarihi bir başarı elde edecek.

Parmaksız Yeniden Aday… 

Seçim takviminin tam olarak belirlenmediği Nevşehir Ticaret ve Sanayi odasında 4 yıllık görevi bu sene dolacak olan Başkan Parmaksız’ın tek aday tek liste olarak seçimlere kesin olarak girmesi bekleniyor.

Oda başkanlığına henüz kimsenin aday çıkmamasının yanında geçtiğimiz dönemlerde karşısına aday çıkan İş adamı Musa Ertaş, Yakup Zağlanmış gibi isimlerinden birinin de tekrar aday çıkıp çıkmayacağını önümüzdeki günler gösterecek.

Öte yandan Nevşehir Ticaret Borsasında da bu sene içerisinde seçim yapılacak. NTB'de Başkan İbrahim Salaş'ın da seçimlerde Başkanlığa kesin olarak aday olacağı belirtiliyor. Nevşehir'de iş dünyası ile siyaseti arasında, köprü ve dengeleyici bir unsur olarak gösterilen NTB Başkanı İbrahim Salaş taraflı tarafsız her kesimden büyük beğeni topluyor. Nevşehir'in yapıcı ve birleştirici Gülen Yüzü olarak herkesimin büyük sevgi ve saygınlığını kazanan Salaş'ın NTSO Başkanı Parmaksız'la olan uyumuda iş dünyasında haklı bir takdir alıyor.