Ümraniye oto ekspertiz ile İstanbul’un her ilçe ve semtinde hizmet vererek siz değerli müşterilerimize sunmuş olduğumuz kolaylar ile her geçen gün biraz daha büyümekteyiz.  ikinci el araç satımının en yoğun olduğu İstanbul’da büyük bir kolaylık olmaktadır. Oto ekspertiz işlemleri Avrupa ülkelerinde uzun yıllardır kullanılmış Ülkemizde son yıllarda önemli olmaya başlamıştır.



Ümraniye Oto Ekspertiz Önemi



İstanbul bir şehir olmaktan başka küçük bir ülke gibi oluşu bazı işler için birkaç gün gereklidir. İkinci el araç almadan önce yapılacak kontroller tüm günü aldığından satış işlemleri ertesi güne kalır. Buda ciddi zaman kaybına neden olur. Ümraniye oto ekspertiz firmamız 45 dk. gibi kısa bir süre içinde aracın tüm hasar ve kaza durumlarını tespit ederek sizlere aracı satın almak adına büyük bir zaman kazandırır. Ümraniye oto ekspertiz ile bütün kontroller uzman personeller ve teknolojik cihazlar ile yapıldığından hata payı oluşmaz.



 İkinci el araç sektöründe özellikle şahıslardan alınacak olan araçları satın almak büyük bir risk teşkil eder. Hiçbir satıcı sahip olduğu araca kötü demez ve birçok hasarını saklar bu durumda satış sonrası büyük maddi kayıplar oluşur. sitemizden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Araçlara dair tüm bilgileri öğrenmek ümraniye oto ekspertiz ile mümkündür. Tespit edilen her türlü hata sonucu rapor şeklinde sizin mailinize ulaştırılır. Bu sonuç raporlarına göre aracı satın alıp almama konusunda kesin karar vermiş olursunuz. Ümraniye oto ekspertizfirmamızda tüm personellerimiz eğitimli ve oto ekspertiz konusunda uzmanlaşmış ustalardan oluşur. Tek uzmanlık alınımız oto ekspertiz olduğundan güven içinde satın almak istediğiniz aracın özelliklerini öğrenebilirsiniz.  Ümraniye oto ekspertiz ikinci el araçların bilinmesi gereken artı ve eksi yönlerini tespit eder. Firmamız alıcı ve satıcıya eşit mesafede durduğundan dolayı tarafsızlık ilkesi ile hareket eder. Ümraniye oto ekspertiz ile artık ikinci el araç alırken riske girmeden hayalini kurduğunuz araca sahip olabilirsiniz.