Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk, Ürgüp Belediyesi 9. Sünnet Şöleni etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanında konser verdi.

İki saati aşkın sahnede kalan Akartürk sevilen türküleri seslendirirken kendisine Ürgüplüler de eşlik etti. Ürgüp'ün hayatındaki önemine de değinen Akartürk, rahmetli Belediye Başkanı Kürşat Numanoğlu'nu anmadan geçmedi. 

Sünnet etkinliğinde sponsor olan ve destek veren kişi ve kurumlara plaket takdimiyle başlayan programda, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, sünnet kirvesi Abdulkadir Akdeniz ve Ürgüp Kaymakamı Mehmet Maraşlı birer konuşma yaparak sünnet olan çocuklara geçmiş olsun, darısı büyük düğünlerine temennisinde bulundular.

Konuşmalar ve plaket takdiminin ardından sahne alan sanatçı, performansı, samimiyeti ve Ürgüp'e karşı olan sevgisiyle izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

Büyük ilgi gösterilen konsere davet edilmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Akartürk, Belediye Başkanına teşekkür ediyorum, uzun zaman oldu, birbirimizi özlemiştik. Bizi sizlerle buluşturdu teşekkür ediyorum. dedi

Konserin sonunda Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız tarafından Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk'e çiçek el dokuma halı ve Ürgüp çini tabağı hediye edildi.

Büyük ilgi gören konser, Şen olasın Ürgüp türküsüyle final yaptı.