AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz,Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde bir vatandaşın evine çat kapı giderek iftar sofrasına konuk oldu.

Ev halkı tarafından güler yüz ve samimiyetle karşılanan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar: "Mehmet Akif Ersoy mahallesinde davet edildiğimiz bir ailemiz ile birlikte iftar yaptık. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul eylesin..Kadir gecemiz mübarek olsun." dedi. Ailenin de sorunlarını dinleyen Yanar, sorunları çözüleceğini ülkemiz ve Nevşehir olarak 25 Haziranda güzel bir sabah uyanacaklarını belirtti. Tüm amaçlarının Türkiye’nin geleceği olduğunu belirtti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz ise, "Kadir Gecemizin bereketini, Mehmet Akif Ersoy Mahallemizde çat kapı iftar ziyaretimizle paylaştık.‬ ‪“‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' diyerek,81 milyonu kucakladık.Millete hizmetten başka bir programımız ve gündemimiz olmadı. Ne yaptıysak milletimiz için yaptık, bütün çabamız ülkemizi daha da yükseklere çıkarmak.” dedi.