AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Mustafa Çiçekli, AK Parti İl başkanlığının düzenlediği aday tanıtım toplantısı kapsamında Nevşehir'in tüm İlçelerini ziyaret ederek ilçe teşkilatları ile bir araya geldi.

Nevşehir'in tüm İlçelerini ziyaret ederek AK Parti ilçe teşkilatları ile bir araya gelen Milletvekili Aday Adayı Mustafa Çiçekli, kendisini tanıtıp, neden milletvekili olmak istediğini ve hedeflerini anlattı. 

Memlekete hizmet etme amacıyla yola çıktıklarının altını çizen AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Mustafa Çiçekli, her platformda Nevşehir'in sesi olacaklarını hizmetlerin Nevşehir ve ilçelerine getirilmesi için çalışacaklarının ifade etti.

İlçe ziyaretlerinde Parti teşkilatı ile bir araya gelen Nevşehir Milletvekili aday adayı Mustafa Çiçekli, konuşmasının sonunda; "Bismillah diyerek çıktığımız bu yolculuğumuzu elhamdülillah diyerek sürdürmek istiyoruz. Tüm ilçelerimizle, ortak akılla bu şehre hizmet etmek tek temennimiz. Bu dönem göreve seçilecek milletvekillerimiz gerek Türkiye Yüzyılı Projeleri ve gerekse de yaşadığımız asrın felaketinin ardından yapılacak çalışmalar nedeniyle büyük sorumluluk alacaklar. Teşkilatlarımız sağ olsunlar canla başla çalışıyorlar. Çok emek veriyorlar. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.

Bu duygu ve düşüncelerle 28. Dönem milletvekilliği için aday adaylığımı açıklıyor destek ve dualarınızı bekliyorum.

Demokrasi bayramımız kutlu olsun Mevlam yar ve yardımcımız olsun. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda bizleri yalnız bırakmayan bütün Ak Parti ailesine ve dostlarımıza teşriflerinden dolayı teşekkür ediyor saygılar sunuyorum." dedi.