Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği ekipleri tarafından ilçede, Kurallara uymayan Motorsiklet sürücülerine Denetimleri sıklaştırdı. 
Nevşehir'in Avanos ilçesinde gürültü kirliliği yapan ya da trafik güvenliğini tehlikeye sokan motosiklet sürücülerine yönelik bugün Saat 16:00 ile 18:00 Arası uygulama gerçekleştirdi.
Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği ekipleri, ilçe merkezi Belediye önünde plakasız, tescilsiz motosiklet ve kasksız sürücülere yönelik trafik uygulamalarında 3 Motorsiklet trafikten men edilerek bağlandı.

NEVŞEHİR'DE ONLARDAN ÇOK VAR!!!

"Kural tanımayan hız tutkunu motorcular terör estiriyor!"

Özellikle Nevşehir'de de aşırı hız yaparak kendilerini tehlike sokan motorsiklet sürücülerine yönelik uygulama gerçekleştirilmesini istediler. Şehir içinde kural tanımayan ve trafiği tehlikeye sokan motor sürücüsü şehir magandaları vatandaşların tepkisini çekiyor. Ayrıca cadde ve sokaklardaki aşırı yüksek egzoz sesleri ile gürültü kirliliğine neden oluyorlar.

Trafik ekipleri ; Halkımızın huzur içinde olması için denetimlerimiz ve uygulamalarımız aralıksız devam edecek.  dediler.