Nevşehir'in Avanos ilçesinde Ruhsatsız Silah ve Uyuşturucu Ele Geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri İlçemizde suçluları Avanos Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde bir bir yakalayarak Adli Makamlara teslim ediyor.

Devriye görevi ifa eden ekipler, bir iş yerinde yemek yiyen bir şahsın tişörtünün bel kısmının yukarıya doğru açık olduğu, bel kısmında tabanca olduğu tespit edilmesi üzerine tabancanın ruhsatının olup olmadığı tespit edilmiş Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda 1 adet ve tabancaya ait şarjör ve bu şarjörün içerisinde 5 adet fişeke geçici olarak el konulmuş şüpheli şahıs A.P. ise gözaltına alınarak hakkında 6136 Sayılı Ateşli Silahlar Ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Kanununa Muhalefet Etmek suçlarından Adli işlem başlatılmış,

Yine Devriye ekipler AvanosOrta Mahalle Atatürk Caddesinde şüpheli A.K. isimli şahsın yapılan kontrolünde pantolonun sağ cebinden çıkarmış olduğu nizami şekilde katlanmış 1 adet alüminyum folyoya sarılı Metamfetamin ele geçirilmiş talimat doğrultusunda hakkında “Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak” suçlarından Adli işlem başlatılmıştır.

Foto:Temsili