Nevşehir'in Avanos ilçesinde polisin 'dur' ihtarına uymayan otomobil yaşanan kovalamaca sonucu yakalanırken, araçtaki 3 şahıs gözaltına alındı.

05.01.2019 günü saat: 03.00 sıralarında Avanos İlçe  Ekiplerimiz tarafından Cumhuriyet Mahallesinde seyir halindeki 50 plakalı araca Dur ikazı yapılmış araç durmayarak kaçmış, takip esnasında camdan alüminyum folyoya sarılı metamfetamin, 1 adet küçük su şişesi atıldığı görülmüş ve bu su şişesi kontrol edildiğinde, içerisinde 1 adet MKE ibareli dolu mermi, 1 adet silah yayı, iki adet silah parçası ve 1 adet icra mili olduğu görülerek ekiplerce muhafaza altına alınmış bahse konu araç ve içerisindeki şahıslar Nevşehir yolu üzerinde yakalanmış;
Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda gözaltına alınan S.A., M.A. ve M.A. isimli şahıslar hakkında “6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanuna Muhalefet Etmek” ve “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak” suçlarından işlem yapılmıştır.
 GÜVENLİ ŞEHİR… NEVŞEHİR…