Nevşehir'de Hırsızlık Oto Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri Hırsızlara Göz Açtırmıyor

İbrahimpaşa Mahallesinde park halindeki 50 plakalı araç içerisinde 1 adet cep telefonunun çalınması neticesinde meydana gelen “Otodan Hırsızlık” ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde faaliyet gösteren petrol istasyonunun araç yıkama makinesinden yaklaşık olarak 1.000 TL madeni paranın çalınması neticesinde meydana gelen “İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık” olaylarının failleri yapılan teknik ve fiziki çalışmalar neticesinde yakalandılar.

Cep Telefonunu çalan 1981 doğumlu M.S. ve araç yıkama makinesinden bozuk paraları çalan 1998 doğumlu N.D. isimli şahıslar Nevşehir Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmış, cep telefonu sahibine teslim edilmiş bozuk paraları ise şüpheli şahsın alınan beyanında çaldığı paraları harcadığını beyan etmiştir.

Şüpheli şahıslar hakkında “Otodan Hırsızlık ve “İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık” suçlarından Adli işlemleri bitimi her iki şahısta mevcutlu olarak Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildiler.