Ankara Sincan L Tipi Ceza İnfaz Kurumundan izin alarak ayrıldığı ve izin süresine uymayarak firar eden şahıs, Nevşehir'de hırsızlık yaparken yakalandı.

Nevşehir Merkez Emek Mahallesinde park halinde 50 plakalı araçtan araç kamerası, 2 adet battaniyenin çalınması ve aracın düz kontak yapmak suretiyle çalmaya çalışırken Nevşehir Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Nevşehir Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan araştırmalar neticesinde olayı 1997 doğumlu M.D. tarafından gerçekleştirildiği tespit edilmiştir. Şüpheli şahıs ile ilgili olarak yapılan araştırmalarda şahsın Ankara Sincan L Tipi Ceza İnfaz Kurumundan izin alarak ayrıldığı ve izin süresine uymayarak firar ettiği ve şu an halen Sincan L Tipi Ceza İnfaz Kurumuna tutuklu olduğu tespit edilmiş, Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda hakkında “Oto Hırsızlığına Teşebbüs, Otodan Hırsızlık ve Mala Zarar Verme” suçundan Adli işlem yapıldı.