Kayseri İlinden Çalınan Araç Nevşehir'de Kovalamaca Sonucu Yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, 17.11.2020 tarihinde müşteki B.Y. isimli şahsa ait 38 plakalı aracın üç şahıs tarafından çalınarak 19.11.2020 tarihinde ilimiz Nevşehir'e geldiğinin bilgisi elde edilmesi üzerine;

Nevşehir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Oto Hırsızlık Büro Amirliği ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından araç durdurulmaya çalışılmış, araç dur ihtarına uymayarak, ekip aracının üzerine doğru sürerek kaçmaya başlamış, araç Nevşehir merkez 15 Temmuz Mahallesi bağlık alanda aracı terk eden şahıslar yaya olarak kaçmaya çalışırken yakalanarak gözaltına alınmışlar, şüpheli şahısların yakalanması yapıldığı esnada mukavemet göstererek direnmişler.           

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda gözaltına alınan 1997 doğumlu H.U. 1997 doğumlu O.A. ve 1987 doğumlu M.Ö. isimli şahıslar hakkında Görevli Memura Mukavemette Bulunmak ve Oto Hırsızlığı suçundan Adli işlemleri bitimi sevk edilmiş oldukları makamlarca M.Ö. ve O.A. isimli şahıslar ifadesinin ardından, H.U. isimli şahıs ise  mahkemece adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.