Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube müdürlüğü Hırsızlık masası ekipleri hırsızlık yapan zanlılara göz açtırmıyor.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler Nevşehir'in huzuru ve güvenliği için 24 saat aralıksız çalışmalarına devam ediyorlar.

Nevşehir İl genelinde meydana gelen otomobil, motorsiklet, ev ve kablo hırsızlıkları olaylarına karşı başarılı operasyonlar yürüten ekipler, enson Nevşehir Sanayi bölgesinde ki olayları da kısa sürede aydınlatarak failleri yakalamayı başardı.

Hırsızlıkla alakalı gerçekleştirilen 7 müracaatın 7'side aydınlatıldı...

2020 yılı içerisinde şimdiye kadar Nevşehir Sanayi bölgesinde toplam 7 hırsızlık olayı meydana gelmiş olup, Asayiş Şube müdürlüğü Hırsızlık masası ekipleri tarafından bu olaylarla ilgili 9 şahıs yakalanarak tutuklandı. Hala hazırda ilimiz Nevşehir'de faili meçhul hırsızlık olayı bulunmuyor.

Hırsızlık olaylarına karışan ve şehir dışından gelen şahıslar ise plaka tanıtma sistemine kaydedilerek sürekli kontrol altında tutuluyor.

Sanayide faili meçhul hırsızlık olayı yok!

Nevşehirli vatandaşlarımız ise hırsızlara göz açtırmayan Asayiş Şube müdürlüğüne teşekkür ederek; "Allah kendilerinden razı olsun, ilimizde başarılı çalışmalara imza atan polisimiz daha aradan 24 saat geçmeden hırsızlık olaylarını aydınlatıyorlar. Haram para kazanıp, hırsızlığı meslek haline getirenler, başkasının alın terini bir çırpıda alıp götürebiliyorlar. Yazıktır-günahtır. Ancak, emniyet mensuplarımızın bu caydırıcı ve sonuç alıcı çabasını görünce biz vatandaşlar olarak çok seviniyoruz. Başta Nevşehir İl Emniyet Müdürümüz Mehmet Artunay, Emniyet amiri Serdar Demirel olmak üzere tüm emniyet mensuplarına teşekkür ediyorum" dedi.