Nevşehir Asayiş Şube Müdürlüğünden Bir Başarılı Çalışma Daha, Kesinleşmiş Hapis Cezası İle Aranan İki Şahıs Kıskıvrak Yakalandı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği İlimizde Aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapmış oldukları başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
            Edremit Adli Makamlarınca “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak” ve Nevşehir Adli Makramalarınca “Kaybolmuş veya Hata Sonucu Ele Geçmiş Eşya Üzerinde Tasarruf” suçlarından Yakalama Kararı ile aranan ve hakkında “1 Yıl 8 Ay Kesinleşmiş Hapis Cezası” bulunan K.D. ve
            Nevşehir 1. Asliye Ceza Mahkemesince “Silahla, Birden Fazla Kişi Tarafından Birlikte, Suç Örgütünün Oluş, Korkutucu Güçten Yararlanarak YAĞMA” suçundan Yakalama Kararı ile aranan ve hakkında “18 Yıl 4 Ay Kesinleşmiş Hapis Cezası” bulunan S.Ç. isimli şahıslar Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda gizlenmiş oldukları  yerlerde yakalanmışlar,
Sevk edilmiş oldukları Adli Makamlarca her iki şahısta TUTUKLANARAK Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edilmiştir.

GÜVENLİ ŞEHİR… NEVŞEHİR…