Nevşehir Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince,Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak suçlarından 2 farklı olayda 3 şüpheli şahsa yasal işlem yapıldı.

Uyuşturucu Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak suçundan Nevşehir merkez Osmanlı Caddesi üzerinden Borsa Kavşağında 50 plakalı aracın trafik güvenliğini tehlikeye düşürmesi nedeni ile Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipleri tarafından yapılan kontrolünde araçta şeker kutusu içerisinde, 1,67 gram Metamfetamin ele geçirilmiş; Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden şüpheli şahıslar Y.İ. ve N.C.K. hakkında “Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak” suçundan Adli işlem yapılmış.

Hacı Rüştü Mahallesi Osmanlı Caddesi Meydan Sokak girişinde  yaya olarak görülen ve durumundan şüphelenerek durdurulan kimlik kontrolü yapılan E.Ç. ‘nin üzerinde Alüminyum Folyoya sarılı tütün ile karıştırarak sigara haline getirilmiş ESRAR ele geçirilmiş Nöbetçi Cumhuriyet Savcısından alınan talimat sonrasında, şahsa Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce “Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak” suçundan Adli işlem yapılmıştır.