Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri ve İlçelerimiz ekiplerince; 22.12.2018 ile 28.12.2018 tarihleri arasında Aranan Şahısların Yakalanmasına yönelik olarak İl Merkezi ve İlçelerde yapılan çalışmalarda;
“Borçlunun Ödeme Şartını İhlal” suçundan Y.İ., “Büyük veya Küçükbaş Hayvan Hakkında Hırsızlık ” “Hükümlü veya Tutuklunun Kaçması” suçundan hakkında 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan O.H., “Yaralama” suçundan hakkında 6600 tl adli para cezası ile aranan  C.D., “Hırsızlık” suçundan hakkında 5 yıl 15 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan A.E., “Kasten Öldürme” suçundan hakkında 7 yıl 2 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan A.E. isimli şahıslar yakalanarak sevk edilmiş oldukları Mahkemelerce TUTUKLANMIŞ, Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edilmişlerdir.
“ Askeri Ceza Kanununa Muhalefet” suçundan aranan G.O., “ Borçlunun Ödeme Şartını İhlal” suçundan aranan T.Ş., “ Borçlunun Ödeme Şartını İhlal” suçundan aranan E.Y., “ Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kilitlenmek Suretiyle Hırsızlık” suçundan aranan O.A. ve “ Borçlunun Ödeme Şartını İhlal” suçundan  aranan İ.E. isimli şahıslar ise yükümlülüklerini yerine getirmek şartı ile Savcılıklarca serbest bırakılmışlardır.
Acıgöl, Avanos, Gülşehir, Hacıbektaş, Ürgüp ve Kozaklı ilçelerimizde aranan şahıs yakalanamamıştır.