Son Bir Hafta İçerisinde İlimiz Nevşehir Genelinde Aranan 13 Şahıs Yakalandı 7 Şahıs Tutuklandı.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri ve Nevşehir İlçelerinde görevli Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından Aranan şahıslara göz açtırılmıyor.

Nevşehir İl Genelinde Aranan Şahısların Yakalanmasına yönelik istihbari ve yol kontrol ve denetleme noktalarında yapılan çalışmada; Toplam 13 şahıs yakalanmıştır.

*Asayiş Şube Müdürlüğünce; Nevşehir Adli Makamlarınca “Yaralama” sucundan aranan ve hakkında 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan M.T., Nevşehir Adli Makamlarınca “Silahla Tehdit” sucundan aranan ve hakkında 4 yıl hapis cezası bulunan M.T.T., Kayseri Adli Makamlarınca “Mal Kazanç Artışı Bildirmemek” suçundan aranan Z.Ç. ve Nevşehir Adli Makamlarınca “Alkol veya Uyuşturucu Maddenin Etkisi Altındayken Araç Kullanma” sucundan aranan ve hakkında 2 ay 15 gün hapis cezası bulunan M.İ.,

*Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünce; Nevşehir Adli Makamlarınca “Silahla Tehdit” sucundan aranan ve hakkında 3 yıl 4 ay hapis cezası bulunan M.C. ve Gülşehir Adli Makamlarınca “Mala Zarar Verme Basit Yaralama” sucundan aranan ve hakkında 10 ay 22 gün hapis cezası bulunan İ.B.,

*Hacıbektaş İlçe Emniyet Amirliğince; Patnos Adli Makamlarınca “Askeri Ceza Kanununa Muhalefet” sucundan aranan ve hakkında 5 ay hapis cezası bulunan F.D.  isimli şahıslar Mahkemelerce TUTUKLANARAK İlimiz Cezaevine teslim edilmişlerdir.

        Güvenli Şehir… Nevşehir… #MehmetArtunay #NevşehirİlEmniyetMüdürlüğü