Nevşehir İl Genelinde Son Bir Haftada Aranan 14 Şahıs Yakalandı.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri ve İlçelerde görevli Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri Adli Makamlarca Aranan şahıslara göz açtırılmıyor.

Nevşehir İl Genelinde Aranan Şahısların Yakalanmasına yönelik istihbari ve yol kontrol ve denetleme noktalarında yapılan çalışmada; Toplam 14 şahıs yakalanmıştır.

*Asayiş Şube Müdürlüğünce; Nevşehir Adli Makamlarınca “Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma ” sucundan aranan ve hakkında 10 ay hapis cezası bulunan E.P.,

*Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğünce; Avanos Adli Makamlarınca “Büyük veya Küçükbaş Hayvan Hakkında Hırsızlık” sucundan aranan hakkında 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan B.B. ve  “Silahla Tehdit” sucundan aranan hakkında 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunan H.A.,

*Derinkuyu İlçe Emniyet Amirliğince; Derinkuyu Adli Makamlarınca “Yaralama” sucundan aranan ve hakkında 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan M.Y. ve Kayseri Adli Makamlarınca “Nitelikli Olarak Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme” sucundan aranan ve hakkında 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası bulunan F.T. isimli şahıslar Mahkemelerce TUTUKLANARAK İlimiz Nevşehir Cezaevine teslim edilmişlerdir.

Güvenli Şehir… Nevşehir…