Nevşehir'in Avanos ve Derinkuyu ilçesinde Aranan 2 Şahıs Yakalanarak Tutuklandı

Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizin aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapmış oldukları çalışmalar neticesinde hakkında Avanos  Adli Makamlarınca "Borçlunun Ödeme Şartının İhlali" suçundan aranması olan Ö.Ş. isimli şahıs yakalanmış, SEVK EDİLMİŞ OLDUĞU Mahkemece TUTUKLANARAK ilimiz Nevşehir Cezaevine teslim edilmiştir.

Kontrolü Yapılan Bir Araçta Uyuşturucu Ele Geçirildi.

Avanos İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce Ürgüp-Sarıyazı mevki ortak Yol Kontrol ve Denetleme Noktasında yapılan uygulamada 38 plakalı araç ve içerisinde bulunan M.Ş. isimli şahsın yapılan kontrolünde; 2 adet nizami şekilde katlanmış alüminyum folya içeresinde metamfetamin ve 1 adet av tüfeği ele geçirilmiş şahıs araç ile birlikte gerekli Adli işlemleri için Ürgüp İlçe Jandarma Komutanlığına teslim edilmiştir.

Derinkuyu İlçe Emniyet Amirliği ekiplerimizce S.K. isimli şahsın yapılan sorgulamasında Nevşehir Adli Makamlarınca "Borçlunun Ödeme Şartını ihlali"  suçundan 3 Ay Tazyik Hapis cezası ile arandığının tespit edilmesi üzerine Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda gözaltına alınarak sevk edilmiş olduğu Mahkemece TUTUKLANARAK Nevşehir ilimiz cezaevine teslim edilmiştir.

GÜVENLİ ŞEHİR … NEVŞEHİR…