Nevşehir'de bıçak tehdidi ile 1 kişinin parasını gasp eden, 2 şüpheli şahıs polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, 05.02.2020 günü saat:19.00 sıralarında 1950 doğumlu K.B. isimli şahsın Nevşehir Raşitbey Mahallesi Yaprak Sokakta önünü kesen ve tanımadığı iki şahsın para istemesi ve kendisinin de vermemesi üzerine sağ elini kesici aletle yaralayarak darp ederek 50 TL parasını zorla gasp eden şahısların Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik başlanılmış olduğu çalışmalar neticesinde;

Şüpheliler 2004 doğumlu C.M. ve 2006 doğumlu A.Y. isimli şahıslar 11.02.2020 günü yakalanarak gözaltına alınmış şüpheli şahısların yaşlarının küçük olması nedeniyle teslim edilen Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince YAĞMA (GASP)-KASTEN YARALAMA suçlarından mevcutlu olarak sevk edilmiş oldukları Mahkemece C.M. isimli şahıs TUTUKLANARAK Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.