Nevşehir'de Suç ve Suçluya Geçit Yok. Polis Ekipleri  Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde ilimizin huzuru ve güvenliği için 24 saat aralıksız çalışmalarına devam ediyor, yapılan bir haftalık çalışmalarda;

1) Aile içi ve Kadına Karşı Mücadele Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda;  1 Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma, Kasten Yaralama Tehdit olayı ile 1 Konut Dokunulmazlığını İhlal ve Hakaret Olayında 2 şüpheli yakalanmış, 2 şahıs çıkarıldığı adli mercilerle tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

2) Cinayet Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda; 1 Tehdit, Hakaret, Kasten Yaralama  ve Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması olayında bir (1) şüpheliye işlem yapılmış, şüpheli üzerinde 1 adet pompalı tüfek tüfeğe ait 4 adet dolu fişek ele geçirilmiş, şahıs çıkarıldığı adli mercilerle tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

3) Hırsızlık Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda; 1 İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık, 3 Açıktan Hırsızlık, 1 Evden Hırsızlık, 2 Mabetten Hırsızlık olayı olmak üzere toplam 7 olayda 7 şüpheli şahsa işlem yapılmıştır.

4) Aranan Şahıslar Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda; haklarında çeşitli suçlardan dolayı yakalama ve UYAP aranması bulunan 9 şahıs yakalanarak adli mercilere sevk edilmiş, yakalanan şahıslardan 2 şahıs tutuklanmış, 7 şahıs serbest bırakılmıştır.

5) Kayıp Şahıslar Büro Amirliğince yapılan çalışmalarda; kayıp müracaatı alınan 3 şahıstan 2’ sı bulunmuştur. Önceki haftalardan kayıp olarak aranan 1 şahıs bulunmuştur.

6) Resmi Ekiplerimizin şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde yapmış olduğu çalışmalarda  toplam 10 şahıstan 15,78 gr uyuşturucu madde (Metamfetamin) ve 1 adet kuru sıkı tabanca ve 2 adet fişek ele geçirmiş, şahıslar hakkında adli işlem yapılmıştır.