Nevşehir Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğümüz İlimizin Güvenliği için Başarılı Çalışmalarına Devam Ediyor.

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekibimiz tarafından yapılan çalışmalar neticesinde;

-Nevşehir İlamat ve İnfaz Bürosunca Kaybolmuş veya Hata Sonucu Ele Geçirilmiş Eşya Üzerinde Tasarruf suçundan aranan ve hakkında 2.000 TL adli para cezası bulunan M.K. (1977 doğumlu) isimli şahıs yakalanarak adli mercilerdeki işlemlerin ardından İlimiz Cezaevine teslim edilmiştir.

-Nevşehir İlamat ve İnfaz Bürosunca Konut Dokunulmazlığını İhlal Etme suçundan aranan ve hakkında 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan F.Ç. (1991doğumlu) isimli şahsın Amasya İli Suluova İlçesinde olduğu tespit edilerek Suluova İlçe Emniyet yetkileri ile irtibata geçilerek yakalanması sağlanmıştır.

-12.09.2019 günü gece saatlerinde İlimiz Yeni Mahalle Lise Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Akpınar Büfe isimli iş yerinin camının keser ile kırılarak içeriye girilmesi suretiyle, 40 Dolar, 10 Euro, Sayısal Loto ve Milli Piyango Biletleri ile 400 TL civarında paranın çalınması neticesinde meydana gelen “İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık” olayı ile ilgili olarak;

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık-Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekiplerimizce yapılan araştırmalar neticesinde; olayı İ.B. (Nevşehir 1997 doğumlu) isimli şahsın gerçekleştirildiği tespit edilerek suç aleti ile birlikte yakalanmış, Cumhuriyet Savacısının talimatıyla 12.09.2019 günü mevcutlu olarak adli makamlara sevki yapılan şüpheli TUTUKLANARAK İlimiz Neşehir Cezaevine teslim edilmiştir.

GÜVENLİ ŞEHİR … NEVŞEHİR…