Evlenmek Vaadi İle Nevşehir'de Dolandırıcılığa Karışan Şahıslar Adana İlinde Yakalanmaları Sağlandı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.
14.11.2018 tarihinde mağdur E.B. isimli şahsın alınan beyanında; “ailesi ile birlikte Gaziantep iline giderek şüpheli P.K. isimli bayan ile tanıştığı ve bayanın ailesi olarak bilgi şahıslara 16.000 TL. verdikleri daha sonra bayan ile birlikte ilimize geldikleri, bayana 4 adet 22 ayar altın bilezik, 2 adet altın yüzük ve 1 çift altın küpe (yaklaşık 17.000 TL) alarak verdiği altınları alan bayan şahsın Lale Caddesi üzerinde bir iş yerinden alışveriş yapacakları sırada sarı renkli  27 T *** plakalı araca binerek hızla uzaklaştığı” yönünde şikayeti üzerine;
Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimiz yapmış olduğu araştırmada aracın olaydan kısa süre sonra Niğde yolundan ilimizi terk ettiği tespit edilmiş, aracın Gaziantep iline gidebileceği değerlendirilerek güzergahtaki illerle irtibata geçilmiş ve bahse konu araç ile içerisindeki şüpheli bayan P.K. ve erkek şahıslar E.İ., M.A. ve H.H.S. suça konu eşyalarla birlikte Adana İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yakalanması sağlanmıştır.
Gözaltına alınan şüpheli şahıslar 15.11.2018 tarihinde haklarından yapılan yasal işlemin ardından Adli Mercilere sevk edilmişlerdir.