Nevşehirde son bir haftada meydana gelen ve kayıtlara faili meçhul olarak giren hırsızlık olayları Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu başarılı çalışmalarla teker teker çözüldü.

Alınan bilgiye göre Nevşehir il merkezinde ki çeşitli iş yerlerinden gerçekleşen hırsızlık olayları ile ilgili aranan iki zanlı yapılan teknik takip ve izleme sonrası yakalandı.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan aramalar ve incelemeler sonrasında gözaltına alınan şüpheliler,  çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


İşte Altı Farklı Faili Meçhul Hırsızlık Olayı;

“Hırsızlık” olayları ile ilgili olarak Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu titiz çalışmalar sonucu iki şahıs tespit edilerek yakalanmış.

04.06.2017 tarihinde Karasoku Camisinde meydana gelen  “ Hırsızlık” olayı,

06.06.2017 tarihinde Yeni Sanayi Camisinde meydana gelen “Mala Zarar Verme ve Hırsızlık” olayı,

04.06.2017 tarihinde Yeni Sanayi Camisinde meydana gelen “ Hırsızlık”  olayı,

06.06.2017 tarihinde  Cevher Dudayev Mahallesinde meydana gelen “İş Yerinden ve Kurumdan Hırsızlık” olayı,

06.06.2017 tarihinde Cevher Dudayev Mahallesinde bir kitapevinde meydana gelen “Hırsızlık” olayı,

05.06.2017 tarihinde Koparan Camisinde meydana gelen “Hırsızlık” olayları ile ilgili olarak Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu titiz çalışmalar sonucu iki şahıs tespit edilerek yakalanmış.
 
Yakalanan iki şahıs çıkartılmış oldukları Adli Makamlar tarafından TUTUKLANARAK İlimiz E Tipi Kapalı Ceza Evine teslim edilmişlerdir.