Nevşehir'de Hırsızlık Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri Bir Olay Daha Aydınlattı.

17.09.2020 günü Nevşehir merkez  Bahçelievler Mahallesi Mustafa Parmaksız Caddesi Askerlik Şubesi Karşısı Halikarnas Balıkçılık isimli iş yerinden 200 TL para ve 6 adet Bıçağın çalınması neticesinde meydana gelen “İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık” olayı ile ilgili olarak;

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüz Hırsızlık Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan araştırmalar neticesinde olayın; aynı iş yerinde 14.09.2020 tarihinde meydana gelen “İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık” olayının faali olan, 2003 Nevşehir doğumlu B.Y. isimli Suça Sürüklenen Çocuğun gerçekleştirildiği ve bıçakları 2003 Nevşehir doğumlu O.Y.’a sattığı tespit edilerek suça konu bıçaklardan 1 adeti ile birlikte yakalamaları yapılmıştır.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda Çocuk Şube Müdürlüğünce gözaltına alınan  B.Y. ve O.Y. isimli şahıslar Adli işlemleri bitimi sevk edilmiş olduğu Adli Makamlarca B.Y. isimli şahıs Mahkemece TUTUKLANARAK Nevşehir E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edilmiştir.