Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri suç ve suç işleyen şahısların yakalanarak Adli Makamlara teslim edilmesi ve İlimizin Huzuru için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

01.11.2018 günü Yenimahalle  faaliyet gösteren **** Salonu isimli iş yerinde Kumar Oynandığı İhbarı üzerine; yapılan aramada; V.K., V.K., Y.T. ve O.Ç. isimli şahısların Aynı Masada İskambil Kağıdı Ve Sarı Renkli Pullar İle Oyun Oynadıkları tespit edilmiş Cumhuriyet Savcısının talimatı ile iş yeri işletmecisi; B.T.‘ye “Kumar Oynanması İçin Yer Ve İmkan Sağlama” suçundan, Kumar oynayan  diğer 4 şahsa ise  herbirine Kabahatler Kanunu 34. maddeden kişi başı 259 TL, toplamda 1036 TL idari yaptırım cezası uygulanmıştır.
 
Ve Yine Resmi Ekipleri Amirliği görevlilerimiz tarafından 01.11.2018 günü Saat: 23:30 sıralarında Sulusaray kavşağında devriye görevi esnasında şüphe üzerine durdurulan 50 plakalı araç içerisinde 1 adet faturasız Kuru sıkı silah tespit edilmiş şahıslar hakkında “6136 Sayılı Ateşli Silahlar Ve Bıçaklar İle Diğer Aletler Hakkında Kanuna Muhalefet Etmek” suçundan yasal işlem yapılmıştır.