Nevşehir'de İşçileri taşıyan minibüs ile TIR çarpıştı. İlk belirlemelere göre kazada 8 kişi öldü, çok sayıda vatandaş da yaralandı. 

KATLİAM GİBİ KAZA...

Edinilen bilgiye göre, tarım işçilerin taşındığı minibüs ile TIR'ın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 8 kişi öldü, 5'i ağır 10 kişi yaralandı.

Nevşehir'in Acıgöl ilçesini Gülşehir Kapadokya havalimanına bağlayan yeni yolda meydana gelen kazada 50 AG XX plakalı Tır ile tarım işçilerini taşıyan 50 ZB XX plakalı minibüsün çarpışması sonrası taklalar atan minibüs kabak tarlasına uçtu. Korkunç kazada ilk bilgilere göre minibüs sürücüsü Musa A. ile birlikte minibüste bulunan çoğu Suriye uyruklu olduğu bildirilen toplam 6 kişi öldü, 2'si ayakta tedavi edilirken, 7'i ağır 10 kişi yaralandı. Kaza yerine çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi. Yaralıların Nevşehir'de ki çeşitli hastanelere kaldırıldığı belirtildi. Ölü sayısının artmasından endişe duyuluyor.

Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay'da olay yerine giderek kaza ile ilgili incelemelerde bulundu.

Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaza sonrası Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ta Nevşehir'deki hastanelerde kazazedeleri ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı.

Nevşehir'de İşçileri taşıyan minibüs ile TIR çarpıştı: 8 Ölü, 10 Yaralı... İşte kazadan sonra objektiflerimize yansıyan o görüntüler:

Kazada hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet geride kalanlara sabrı cemil dileriz.

New Oto Kurtarma: 0539 914 54 20