Nevşehir’de 'okula gidiyorum' diyerek evden ayrılan Gazi Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi Ramazan Akses 5 gündür kayıp. Ailenin üç çocuğundan biri olan Ramazan Akses’i her yerde aradıklarını söyleyen baba İlhami ve anne Meryem Akses'in endişeli bekleyişi sürüyor. Baba İlhami Akses, Ramazan'ın 5 gündür kayıp olduğunu söyleyerek, “6 Mayıs sabahında saat 08.30’da evde kahvaltısını yapıyor, çayını içiyor 'okula gidiyorum' diye evden çıkıyor. Okula da gitmiyor. O gidiş gitti. Beş gündür yavrum yok. Polis karakoluna müracaatta bulunduk, çocuk şubesi her tarafta arıyor. Tek edindiğimiz bilgi Antalya ve Kemer civarında olduğu söyleniyor yavrumun. Biran önce yavrumun bulunmasını istiyorum dayanamıyorum. Artık kaldıramıyorum kurbanınız olayım yavrumu bulun başka bir şey istemiyorum. Yavruma dayanamıyorum bunun acısı beni yakıyor. Evlat acısı hiç bir şeye benzemiyor, kurbanınız olayım yavrumu bulun” diye konuştu. 
Oğlu Ramazan Akses’e de seslenen baba İlhami Akses, "Oğlum yavrum kurban olduğum Ramazan’ım niye gittin oğlum hani bizi seviyordun. Ben seni dövmedim kovmadım bir kötülük yapmadım" diye feryat etti.
Anne Meryem Akses (38) ise oğlunun biran önce bulunmasını isteyerek, "Çocuğumun bulunmasını istiyorum ben. Sabah saat 08.30’da Cuma günü okula gidiyorum diye evden çıktı. O günden sonra bir daha görmedim. Çocuğumuz bulunmasını ve bana getirilmesini istiyorum başka hiçbir şey istemiyorum” şeklinde konuştu.